14) Η Barilla κλέβει τις εντυπώσεις με Gold βραβείο για τα Risoni από όσπρια στα Vegan Awards 2022

Έμμυ Μπομποτά, Assistant Brand Manager Barilla & Bakery Greece

H Barilla έλαβε μία πολύ σημαντική διάκριση στα Vegan Awards 2022, αποσπώντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Meals without Certification/Gluten Free Product» με τα καινοτόμα προϊόντα Risoni από όσπρια.
Η Barilla ενίσχυσε τη σειρά προϊόντων από όσπρια παρουσιάζοντας δύο νέους κωδικούς προϊόντων σε σχήμα ρυζιού.
Τα Risoni από 100% αλεύρι κόκκινης φακής, ρεβιθιού και μπιζελιού και τα Risoni από 100% αλεύρι κόκκινης φακής και ρεβιθιού. Κάθε κόκκος αποτελείται από ένα από τα εκάστοτε είδη οσπρίων. Όταν όλοι οι κόκκοι συνδυαστούν, δημιουργούν μια ιδιαίτερη και μοναδική γευστική εμπειρία, πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες με χαμηλή ζάχαρη και χωρίς γλουτένη, καθιστώντας τα ένα εξαιρετικό γεύμα για όσους ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής και μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Τα Risoni από όσπρια αποτελούν την ιδανική επιλογή για άτομα που αναζητούν νέους, νόστιμους και γρήγορους τρόπους μαγειρέματος μιας και μπορούμε να τα σερβίρουμε μετά από μόλις 9 λεπτά βρασμού, λαμβάνοντας σχεδόν τη μισή από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση πρωτεϊνών και φυτικών ινών.

 

2 deltio

Σωτήρης Πολύζος-Χάρης Σιανίδης-Βίκυ Χατζηβασιλείου-Δέσποινα Πορτοκάλη

“Lagom Pasta”: Το νέο street food spot της Θεσσαλονίκης

Στο νέο στέκι της Προξένου Κορομηλά, στη Θεσσαλονίκη, το “Lagom Pasta”,  συναντήθηκαν οι #pastalovers Ιωάννα Λίλη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Σόφη Πασχάλη, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Άννα και Έλενα Αμανατίδου κ.α. για να απολαύσουν ολόφρεσκα ζυμαρικά και απολαυστικά cocktails. Πρόκειται για ένα urban pasta project, που είχε οραματιστεί ο αδικοχαμένος Πίτερ (κατά κόσμον Mad Clip), εμπνευσμένος από την αμερικάνικη κουλτούρα και την ιταλική κουζίνα.
Με όραμα μία μοναδική γευστική εμπειρία και ένα περιβάλλον ενορχηστρωμένο από τις αγαπημένες του μελωδίες, ο Mad Clip είχε κάνει την υπόσχεσή του πράξη.  Πλέον το “Lagom Pasta” βρίσκεται και στη συμπρωτεύουσα, μετά από τη Γλυφάδα και το Περιστέρι έτοιμο να προσφέρει ξεχωριστές γεύσεις συνεχίζοντας το όνειρο του Πίτερ, για καλή ζωή και καλό φαγητό.