10) Ο Βασίλης Καλλίδης στη Θεσσαλονίκη για το Christmas Party στο πλαίσιο της καμπάνιας “OK!GROCERY DELICIOUS CHRISTMAS”

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 17/12 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το Χριστουγεννιάτικο event της OK!GROCERY Super Market and Deli. Το φαγητό επιμελήθηκε ο γνωστός chef Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος μαγείρεψε μέσα σε ένα εντυπωσιακό food truck με το δικό του μοναδικό στιλ. Και ήταν πολλοί που αψήφησαν το κρύο και ήρθαν, απόλαυσαν τη ζεστή σούπα και τα χορταστικά street food, με καλό κρασί, σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και ο διαδικτυακός διαγωνισμός για τους πελάτες των καταστημάτων της αλυσίδας που μοίρασε πλούσια δώρα μεταξύ των οποίων και ένα masterclass με τον Βασίλη Καλλίδη. Οι ενέργειες έγιναν στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Καμπάνιας “OK!GROCERY Delicious Christmas” με κύριο όχημα το micro web site www.okgroceryxmas.com που δημιουργήθηκε από την fourletter για τις ανάγκες της καμπάνιας, που έτρεξε επίσης σε social media και in-store.

Τα OK!Grocery, super market & deli αποτελούν μια πρόταση που συνδυάζει αρμονικά τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού παντοπωλείου όπως το οικείο περιβάλλον, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποικιλία και τη φρεσκάδα των προϊόντων στις καλύτερες τιμές.

Τα καταστήματα OK Grocery, super market & deli μπορείτε να τα βρείτε:
Νυμφαίου 32-34, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Ξενοκράτους 43, Κολωνάκι
Γλάστρος Μυκόνου, Μύκονος
Πλατεία Λάκκας, Αράχωβα
Κορίνθου 78, Πάτρα

Say Yes and Get Impressed!

Βulgari: Η πρόσοψη του καταστήματος στη Σαγκάη είναι από ανακυκλωμένα μπουκάλια σαμπάνιας και μπύρας!

Έχοντας ως αναφορά την πρώτη μπουτίκ του οίκου Βulgari στη Ρώμη, το αρχιτεκτονικό γραφείο MVRDV δημιούργησε σε χρώμα νεφρίτη την πρόσοψη του καταστήματος του οίκου Bulgari στη Σαγκάη. Στην πρόσοψη έχουν ενσωματωθεί ανακυκλωμένα μπουκάλια σαμπάνιας και μπύρας. Συγκεκριμένα, για την κατασκευή του περίτεχνου πάνελ χρησιμοποιήθηκε ανακυκλωμένο γυαλί. Το πράσινο γυαλί προήλθε από ανακύκλωση μπουκαλιών σαμπάνιας και μπύρας, και το βράδυ η πρόσοψη εκπέμπει φωτεινή πράσινη λάμψη, χάρη στον ιδιαίτερο φωτισμό. «Με την κατάλληλη επεξεργασία και τη χρήση ως διακοσμητικά στοιχεία στο κτήριο, μπουκάλια σαμπάνιας και μπύρας, που σε αντίθετη περίπτωση θα τα πετούσαν, γίνονται κόσμημα για την πόλη» επισημαίνει το MVRDV.