13) Ρούμι Brugal 1888: Παρουσιάζει το πιο premium chocolate pairing που γίνεται τελετουργική εμπειρία!

Το δομινικανό ρούμι Brugal 1888 διπλής απόσταξης εξυψώνει το επίπεδο του food pairing και δημιουργεί την τέλεια γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας τον μοναδικό χαρακτήρα του premium brand με τη σοκολάτα! Από τις 4 ως τις 18 Δεκεμβρίου, δέκα top bar σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα δώσουν την ευκαιρία, σε όσους αγαπούν το super premium ρούμι, να μυσταγωγηθούν στο απόλυτο γευστικό ταίριασμα. Οι λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων θα μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία ενός welcome drink, απολαμβάνοντας το ατόφιο απόσταγμα διπλής παλαίωσης Brugal 1888 σε συνδυασμό με τη χειροποίητη, βιολογική σοκολάτα του, βασισμένη στη συνταγή της Περουβιανής Kakau Worship. Στη συνέχεια, οι φίλοι του ρούμι θα μπορούν να ολοκληρώσουν και να απογειώσουν τη γευστική τελετουργία συνταιριάζοντας την πλούσια μαύρη σοκολάτα με τα ιδανικά προτεινόμενα cocktails: το συναρπαστικό Negroni Dominicana, το Brugal 1888 Nightcap και το διαδεδομένο Don Nano’s Old Fashioned. Οι δύο πρώτες παραγγελίες θα συνοδευτούν από ξεχωριστά δώρα. Σε επιλεγμένες κάβες σε όλη την Ελλάδα οι γιορταστικές συσκευασίες Brugal 1888 θα αποτελούν το πιο premium Χριστουγεννιάτικο δώρο καθώς θα περιλαμβάνουν την ομώνυμη σοκολάτα, για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία που προορίζεται για κατανάλωση στο σπίτι με τους αγαπημένους μας.

 

2 δελτιο

JOHNNIE WALKER: Ένα δώρο για αυτούς που περπατούν μαζί μας

Το Johnnie Walker και ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζουν ένα νέο διαφημιστικό σποτ, στο οποίο μας προσκαλούν να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς που βρίσκονται δίπλα μας και να
συνεχίσουμε να περπατάμε μαζί.
Η εορταστική περίοδος είναι μια καλή ευκαιρία για να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε πραγματικά αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μας – αυτούς των οποίων τα βήματα εμπνέουν τα δικά μας. Προσφέροντας τους ένα μοναδικό δώρο, όπως το Johnnie Walker Blue Label, θα δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και θα εκφράσουμε τον ουσιαστικό δεσμό που μας δένει όσο συνεχίζουμε να περπατάμε μαζί.
Σε κάθε φιάλη του Johnnie Walker Blue Label, περικλείεται ένα blend από εξαιρετικά σπάνια και υψηλής ποιότητας σκωτσέζικα ουίσκι, κάθε ένα με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα. Ένα Scotch Blended Whisky, για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής ποιότητας ουίσκι. Μόνο 1 ανάμεσα σε 10.000 βαρέλια θεωρείται επαρκές ώστε να δώσει την ποιότητα, τον χαρακτήρα και το άρωμα στη χαρακτηριστική γεύση του.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ εδώ: