8) Xmas Brunch με άρωμα Αμαζονίου από τη Nespresso

Σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα με επιρροές από τα δάση του Αμαζονίου, η Nespresso παρουσίασε στο Tudor Hall του King George ένα brunch εμπνευσμένο από τις νέες limited edition festive ποικιλίες “Gifts of the Forest”. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τις φετινές εορταστικές ποικιλίες της Nespresso, να τις δοκιμάσουν και να γευτούν tailor made πιάτα.
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο κ. Αντώνης Αυγερόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nespresso Hellas, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο κ. Γιώργος Παπαχρυσανθάκης, Coffee Ambassador, ο οποίος σύστησε στους καλεσμένους τις φετινές Festive ποικιλίες Forest Fruit Flavor, Forest Black και Forest Almond Flavor.
Τέλος, ο βραβευμένος Executive chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία & King George, κ. Αστέριος Κουστούδης, παρουσίασε το brunch menu, που ταξίδεψε γευστικά τους καλεσμένους στα βάθη του δάσους! Ο κ. Αντώνης Αυγερόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: « Η αγάπη για το δάσος μεταφέρεται στα σχέδια που δημιούργησε η Johanna Ortiz για τα sleeves, τα αξεσουάρ και τις κάψουλες της συλλογής, αλλά και στη συνεργασία της Νespresso με την Conservation International, συνεισφέροντας στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στο δάσος του Αμαζονίου, στη Λα Πεδρέρα της Κολομβίας».

 

Say Yes and… Get Impressed!

Ένα ελληνικό εστιατόριο στη λίστα του Forbes με τα «11 πιο cool στον κόσμο» για το 2022

Στη λίστα με τα πιο ξεχωριστά και κουλ νέα εστιατόρια σε ολόκληρο τον κόσμο, εκείνα που αξίζει να επισκεφθούμε μέσα στο 2022 βρίσκεται και ένα ελληνικό εστιατόριο. Πρόκειται για το Delta, το οποίο στεγάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μία σχετικά πρόσφατη άφιξη που όμως έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες στον πλανήτη.

Όπως αναφέρει η σχετική λίστα του Forbes «Το Delta ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική του θέα στη θάλασσα, αλλά και χάρη στο γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την Ακρόπολη». Επίσης υπογραμμίζεται ότι Στην κουζίνα χρησιμοποιούνται μαγειρικές μέθοδοι από την αρχαία Ελλάδα, οι οποίες έχουν μεταφερθεί στη νέα εποχή και στη λογική του fine dining.