10) Η ΔΩΔΩΝΗ στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών και το 2021

 

Σταθερά πρώτη στην προτίμηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού παραμένει η ΔΩΔΩΔΗ στην κατηγορία της φέτας, βάσει των πιο πρόσφατων στοιχείων της IRI, καθώς θα συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία επιλογή, χάρη στην εξαίρετη ποιότητα και την αυθεντική γεύση των προϊόντων της.
Με βάση τα ευρήματα της σχετικής έρευνας, κατά τη διάρκεια του 2021, η εταιρία διατήρησε σταθερά το ηγετικό μερίδιο αγοράς σε αξία, ενώ σε σχέση με το 2020, αύξησε την ποσότητα του γάλακτος που συλλέχθηκε, ξεπερνώντας τους 78.000 τόνους. Η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει δυναμικά την παραγωγή αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης, με ναυαρχίδα τη φέτα Π.Ο.Π. Όλα τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ παρασκευάζονται από 100% ελληνικό γάλα, το οποίο η εταιρία συλλέγει καθημερινά από τα αγνά βοσκοτόπια της Ηπείρου και άλλες περιοχές της χώρας, μέσω ενός διευρυμένου δίκτυού χιλιάδων συνεργαζόμενων παραγωγών.

 

Say Yes and Get Impressed!

H καλύτερη πόλη στον κόσμο για να… μετακομίσετε!

Το Όστιν στο Τέξας είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο για να ζεις, σύμφωνα με το βρετανικό money.co.uk που δημοσίευσε τη λίστα με τις καλύτερες πόλεις παγκοσμίως, στην περίπτωση που θέλετε να μετακομίσετε άμεσα. Οι κύριοι λόγοι που επιλέχθηκε ως το καλύτερο μέρος στον κόσμο είναι η μέση θερμοκρασία των 20 βαθμών Κελσίου και ο μέσος μηνιαίος μισθό των 5.378 δολαρίων! Επιπλέον, η ταχύτητα του διαδικτύου των 87,5 Mbps. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η πολυπληθέστερη πόλη στον κόσμο, το Τόκιο,  χάρη στα πολλά εστιατόρια και πάρκα που διαθέτει, όπως επίσης και για το υψηλό προσδόκιμο ζωής που αγγίζει τα 84 έτη. Στην τρίτη θέση βρίσκεται Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα όπου ο μέσος μισθός ανέρχεται στα 4.248 δολάρια.