5) Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 καταστημάτων AB Shop & Go;

Με το νέο κατάστημα AB Shop & Go στην Αργυρούπολη, η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τη συμπλήρωση των 100 καταστημάτων AB Shop & Go, που αποτελούν μικρά καταστήματα πόλης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, με ταχύτητα και ευκολία αγορών.
Τα AB Shop & Go, αποτελούν μια ελκυστική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία που θέλει να κάνει το δικό του ξεκίνημα, έχοντας ως σύμμαχό του την εμπειρία, την αξιοπιστία και την ουσιαστική στήριξη μιας μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος.
Συγκεκριμένα, η ΑΒ αναλαμβάνει την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης, την ενοικίαση και τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου, την αγορά του τεχνολογικού εξοπλισμού και την εκπαίδευση του προσωπικού του καταστήματος. Ο υποψήφιος franchisee χρειάζεται να διαθέτει ένα μικρό κεφάλαιο κίνησης, ενώ, παράλληλα, αναλαμβάνει να αποπληρώσει την επένδυση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, καταβάλλοντας μηνιαία δόση για 10 έτη χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος φιλοδοξεί να διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων AB Shop & Go, με 50 νέα καταστήματα μέσα στο 2022, και να φτάσει τα 250 καταστήματα συνολικά μέσα στην επόμενη τριετία.
Με αυτόν τον τρόπο, θα καλύψει την αγορά ευκολίας τουλάχιστον στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

 

Say Yes and Get Impressed!

Ο πραγματικός λόγος που απαγορεύονται οι φωτογραφίες στην Καπέλα Σιξτίνα

H Kαπέλα Σιξτίνα είναι ένας χώρος γεμάτος με υπέροχες και βιβλικές τοιχογραφίες του Μιχαήλ Άγγελου που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Αν και πολλοί υποθέτουν ότι ισχύει για να αποτρέψει τα φλας των φωτογραφικών μηχανών να επηρεάσουν την τέχνη, ο πραγματικός λόγος χρονολογείται από την αποκατάσταση των έργων του παρεκκλησιού που ξεκίνησε το 1980 και χρειάστηκαν σχεδόν 20 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Οι αξιωματούχοι του Βατικανού αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη αποκατάσταση των έργων του Μιχαήλ Άγγελου στο παρεκκλήσι, το κόστος τους ώθησε να ζητήσουν εξωτερική βοήθεια για τη χρηματοδότηση του έργου. Ο υψηλότερος πλειοδότης ήταν η Nippon Television Network Corporation της Ιαπωνίας (4,2 εκατομμύρια δολάρια). Σε αντάλλαγμα η Nippon TV έλαβε τα αποκλειστικά δικαιώματα στη φωτογραφία και τη βιντεογράφηση της αποκατεστημένης τέχνης, καθώς και φωτογραφίες και ηχογραφήσεις της διαδικασίας αποκατάστασης από τον φωτογράφο Takashi Okamura. Μάλιστα, οι αξιωματούχοι του Βατικανό αποφάσισαν να αφήσουν σε ισχύ την απαγόρευση, ακόμη και μετά τη λήξη της συμφωνίας με τη Nippon.