12)To TRESemmé μας «ταξιδεύει» στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Επίσημος χορηγός της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για 28η σεζόν, το TRESemmé και η Global Stylist του, Justine Marjan, προβλέπουν τα τρία πιο trending hair looks που σίγουρα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα! Εμπνευσμένα από την πολυετή εμπειρία του TRESemmé στη δημιουργία των τάσεων που άφησαν ιστορία στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, τα τρία looks φέρνουν τα μαλλιά στο προσκήνιο, και αναδεικνύουν το Υ2Κ trend: τις τάσεις και τα looks που κυριάρχησαν στα 90s και τα early 00s και φέτος κάνουν δυναμικά την επιστροφή τους! Από τα εμβληματικά blowout looks των 90s όπως τα ανέδειξαν οι σταρ του Hollywood, έως τα spikey buns και τους ατημέλητους κότσους, τα τρία look θα σε γεμίσουν έμπνευση για να αναδείξεις τον ωραιότερο και πιο fashionable εαυτό σου με σύμμαχο σου το TRESemmé και το επαγγελματικών προδιαγραφών αποτέλεσμα που σου προσφέρει! Το Spikey Crown είναι “twist σε ένα απλό half- up look, εύκολο να γίνει σε όλους τους τύπους μαλλιών”. Το Model off-duty Bun “μπορεί να δείξει από αβίαστο και ατημέλητο μέχρι κομψό και εκλεπτυσμένο” και το εμβληματικό 90s Big Blowout: “κάνει τα μαλλιά να φαίνονται γεμάτα, υγιή και λαμπερά!”.

 

2 8εμα

Τα καινούργια Palette Toners δίνουν νέα πνοή στο ξανθό!

Χάρη στα νέα Toners για ξανθά μαλλιά της Palette, μπορούμε να ανανεώσουμε το ξανθό μας χρώμα εύκολα και γρήγορα στο σπίτι μας.
Η Palette με τα νέα Toners για ξανθά μαλλιά ανανεώνει το ξανθό χρώμα των μαλλιών σας πιο εύκολα από ποτέ! Τα νέα Palette Toners σε 2 μοναδικές αποχρώσεις: Ξανθό Σαντρέ και Ξανθό Πλατινέ αναλαμβάνουν να ανανεώσουν το χρώμα στα μαλλιά μας και να εξουδετερώσουν τους κίτρινους τόνους. Χάρη στην περιποιητική, vegan φόρμουλά τους με μικρό-πιγμέντα και ψυχρά ρεφλέ το ξανθό χρώμα στα μαλλιά ενισχύεται, γίνεται πιο εκτυφλωτικό από ποτέ και αποκτά μεγαλύτερη διάρκεια έως και 8 λουσίματα! Εφαρμόζονται πανεύκολα σε νωπά μαλλιά, αφήνοντας τα για 10 λεπτά. Μετά τη χρήση τους ξεβγάζονται με νερό. Και οι 2 αποχρώσεις είναι κατάλληλες για ξανοιγμένα μαλλιά έως ξανθό μεσαίο.