Κοτόπουλο σχάρας με ψητές ντομάτες και πιπεριές

Ένα πιάτο ελαφρύ, θρεπτικό και πολύ γευστικό!

Υλικά:
1 κιλό μπούτι κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
2 τμχ κρεμμύδι λευκό
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.σ. μουστάρδα dijon
Χυμός από 2 πορτοκάλια
Φρέσκο θυμάρι
100 ml μπύρα
1 κ.σ. μέλι
2 τμχ πιπεριές Φλωρίνης
2 τμχ ντομάτες
Πιπέρι καγιέν
Χυμός από ένα λεμόνι

Τρόπος παρασκευής:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αλατίζουμε από το προηγούμενο βράδυ.
Την επόμενη μέρα αφαιρούμε από τη μαρινάδα.
Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση, τις πιπεριές τις αφήνουμε ολόκληρες. Αλατιζουμε και τις
ψήνουμε στη σχάρα.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρεμμύδι και μαρινάρουμε με χυμό λεμόνι, αλάτι, πιπέρι
καγιέν και ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε με τορτίγιες ψητές.