Νέα βιολογικά πιστοποιημένα γαλακτώματα σώματος στα πιο εμβληματικά αρώματα του Le Petit Marseillais!

Δύο από τα πιο αγαπημένα αρώματα του Le Petit Marseillais, Γλυκό Αμύγδαλο και Άνθη Πορτοκαλιάς, περιέχουν τα νέα βιολογικά πιστοποιημένα γαλακτώματα σώματος που παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι το Le Petit Marseillais, χαρίζοντας αποτελεσματικότητα και 48 η ενυδάτωση στην επιδερμίδα!
Τα δύο νέα βιολογικά πιστοποιημένα γαλακτώματα σώματος με υφή που απορροφάται γρήγορα και δύο υπέροχα αρώματα, Γλυκό Αμύγδαλο και Άνθη Πορτοκαλιάς, όμοια με αυτά των Βιολογικά Πιστοποιημένων Αφρόλουτρων, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για το μπάνιο και την ενυδάτωση, ανακουφίζοντας ακόμη και την πιο ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.
Το βιολογικά πιστοποιημένο γαλάκτωμα σώματος με Γλυκό Αμύγδαλο από το Le Petit Marseillais, απλώνεται εύκολα και προσφέρει αίσθηση άνεσης και ευεξίας από την πρώτη κιόλας στιγμή στην ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.


Το βιολογικά πιστοποιημένο γαλάκτωμα σώματος με Άνθη Πορτοκαλιάς από το Le
Petit Marseillais, παρέχει πολύτιμη φροντίδα στην ξηρή επιδερμίδα αφήνοντάς την
απαλή, ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη.
Τα βιολογικά πιστοποιημένα γαλακτώματα του Le Petit Marseillais διαθέτουν μοναδικές συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένα. Τα βιολογικά πιστοποιημένα γαλακτώματα σώματος αποτελούνται από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχουν vegan σύνθεση.Τα προϊόντα αυτά είναι βιολογικά πιστοποιημένα από τον οργανισμό Ecocert Greenlife βάσει των Cosmos Standards και σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS.