Η δύναμη της σκέψης

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Οι σκέψεις είναι δημιούργημα του εγκεφάλου μας. Αν υποθέσουμε ότι ο εγκέφαλός μας είναι η γη, τότε οι σκέψεις μας είναι οι καλλιέργειες που έχουμε κάνει σε αυτή. Ιδιοκτήτης αυτής της γης: εμείς.

Ο Βούδας έλεγε ότι γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι. Με λίγα λόγια, ό,τι βιώνεις στο τώρα οφείλεται στις “καλλιέργειες” του παρελθόντος και αντίστοιχα ό,τι σκεφτόμαστε τώρα δημιουργεί τις βάσεις για το μέλλον μας. Αν σου φαίνεται απίθανο να πιστέψεις ότι απλά οι σκέψεις “αποφασίζουν” για το μέλλον μας, τότε δεν έχεις ιδέα για τη Δύναμη που κρύβει η σκέψη σου!

Τα συναισθήματα μας είναι ένα είδος επικοινωνίας με το σύμπαν, αν νιώθουμε καλά εκδηλώνονται θετικά πράγματα στη ζωή μας. Έτσι, αν θέλουμε να προσελκύουμε την αφθονία στη ζωή μας, τότε πρέπει να διατηρήσουμε τον εαυτό μας σε μια καλή κατάσταση και αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν δεν έχουμε θετικές σκέψεις.

Tip of the Day: Λέω σήμερα αντί για tip να σου πω affirmations που βρήκα στο διαδίκτυο. Διάλεξε αυτό που σε αντιπροσωπεύει, κόλλησέ το σε ένα post it και ξεκίνα να σκέφτεσαι σωστά κάθε φορά που νιώθεις “χαμένος”.

1. “Ό,τι σκεφτόμαστε, γινόμαστε”. – Βούδας