Γνωριμία με τον Γερμανό συγγραφέα Χάικο Βολτς της δημοφιλούς σειράς παιδικών βιβλίων «Σουτ και γκολ με τον Άντον»

Ο Γερμανός συγγραφέας Χάικο Βολτς, εμπνευστής και δημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Σουτ και γκολ με τον Άντον», θα μας αποκαλύψει τα πάντα live:
Για τα μυστικά του ποδοσφαίρου, τα μέλη της ομάδας των αετών, τα κορίτσια που έχουν καλό σουτ, τις γούρικες μπάλες αλλά και τη δική του σχέση με το ποδόσφαιρο.

Βοηθοί του για μία ώρα θα είναι η καθηγήτρια Γερμανικών και συνεργάτιδα του GOETHE-INSTITUT ATHEN Αλεξάνδρα Παπαθανασίου και όλοι εσείς!

Συντονιστείτε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, στις 11 το πρωίστη σελίδα Facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στο κανάλι YouTube των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και στη σελίδα Facebook του GOETHE-INSTITUT ATHEN και θα πραγματοποιηθεί στα γερμανικά με διερμηνεία στα ελληνικά.

Διαγωνισμός!
Με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 που είναι προ των πυλών και θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στο Κατάρ, ήρθε η ώρα να αναλάβεις χρέη graphic designer και να σχεδιάσεις τη δική σου ποδοσφαιρική φανέλα που θα ήθελες να φορά η αγαπημένη σου ομάδα (υπαρκτή ή φανταστική). Τι χρώματα έχει; Πώς λέγεται η ομάδα που τη φορά; Ποιο είναι το όνομα του παίχτη που τη φοράει και ποιος ο αριθμός του; Ποιο το σύνθημα της ομάδας;

Στείλε τη συμμετοχή σου συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις ΕΔΩ
έως τις 17/11/2022. Mε τη βοήθεια του συγγραφέα θα αναδειχθούν κατά τη διάρκεια της live εκδήλωσης οι έξι (6) καλύτεροι σχεδιαστές ποδοσφαιρικών ρούχων και θα κερδίσουν συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το GOETHE-INSTITUT ATHEN.