Όταν η Άριελ συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι

Είστε φαν της Μικρής Γοργόνας; Επιστρέφει δυναμικά με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι!

Οι Millennials και όσοι ανήκουν στην Gen X έχουν όχι μόνο ακούσματα αλλά σίγουρα και αναμνήσεις από την Άριελ και τις περιπέτειές της. Μια γλυκιά νοσταλγία πλημμυρίζει πολλούς από μας στο άκουσμα και κυρίως στην εικόνα της…

Τρεις δεκαετίες και βάλε μετά από τα πρώτα ραντεβού με την Άριελ μπορούμε να συναντηθούμε μαζί της ξανά και να περιηγηθούμε στον μαγικό κόσμο της.

«Η Μικρή Γοργόνα» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Μαΐου και εκτός από την Halle Bailey ως Άριελ, συμμετέχουν οι Javier Bardem, Awkwafina, Jonah Hauer-King και Melissa McCarthy ως η κακιά Ursula.

Η Άριελ στην πιο… live version της!

Οι παλιότεροι γνωρίσαμε την Άριελ μέσα από τα κινούμενα σχέδια. Ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε καλύτερα και φυσικά να απολαύσουμε την ερμηνεία της Halle Bailey!

Η Μαρίνα Σάττι μαγεύει με τη φωνή της

Η Μαρίνα Σάττι χαρίζει την υπέροχη φωνή της στην Άριελ και αναμένεται να συγκινήσει και να ταξιδέψει το κοινό.

Η Γοργόνα που μας εμπνέει… ακόμα!

Η Άριελ, όπως την γνωρίζουμε, είναι ένα κορίτσι, που τόλμησε για την αγάπη αλλά και ό,τι πίστευε. Είναι μια διαχρονική πηγή έμπνευσης. Μπορεί να μην το περιμένουμε αλλά η Μικρή Γοργόνα μπορεί να μας κινητοποιήσει και να μας κάνει να σηκωθούμε από τον καναπέ και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας! Η «Η Μικρή Γοργόνα» του Rob Marshall  ακολουθεί τα “θέλω” της και της αρέσει η περιπέτεια και οι νέες εμπειρίες… τολμά να εξελίσσεται!

Ήξερες ότι…

– Το μπλε-πράσινο χρώμα που είχε το πτερύγιο της Ariel ήταν ειδικά αναμειγμένο από το εργαστήριο χρωμάτων της Disney. Ονόμασαν το νέο χρώμα “Ariel” προς τιμήν της!

– Το χρώμα μαλλιών της Ariel αποτέλεσε ένα μεγάλο σημείο διαφωνίας… Το κόκκινο επιλέχθηκε επειδή είναι το συμπληρωματικό χρώμα του πράσινου, και επειδή η Daryl Hannah είχε παίξει ήδη μια ξανθιά γοργόνα στο δημοφιλές “Splash”.