Άντρες με τα όλα τους: Διαθέσιμη τώρα η σειρά στο Disney+

Από τους δημιουργούς της εμβληματικής, βραβευμένης με BAFTA ταινίας, η νέα, πρωτότυπη σειρά, «Άντρες με τα Όλα τους», είναι τώρα διαθέσιμη, με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Πάνε 25 χρόνια από τότε που έξι κανονικοί άντρες ξεγυμνώθηκαν, ως «Άντρες με τα Όλα τους». Ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ έκτοτε, αλλά τι έχει συμβεί στην παρέα; Ο Γκαζ είναι παππούς, αλλά μυαλό δεν βάζει όσο γερνάει, καθώς συνεχίζει τις τρελές κομπίνες και η έφηβη κόρη του ακολουθεί στα χνάρια του. Ο Γκαζ παραμένει κολλητός με τον Ντέιβ, απλώς τώρα δεν μιλάνε. Ο Ντέιβ βαλτώνει, αφοσιωμένος στη γυναίκα του την Τζιν και τη σκυλίτσα τους την Ταλούλα, αλλά η Τζιν θέλει από τον Ντέιβ κάτι παραπάνω από καθημερινές ενημερώσεις για την εκπαίδευση της Ταλούλα με την τουαλέτα, ιδίως τώρα που είναι διευθύντρια σε ένα σχολείο γεμάτο προβλήματα. Ο συνταξιούχος Τζέραλντ ζορίζεται στον σύγχρονο κόσμο, ο Χορς είναι όμως αυτός που μένει πραγματικά πίσω. Όταν η απόπειρά του Χορς για αντεπίθεση αποτυγχάνει, η παρέα σμίγει για να αποτίσει φόρο τιμής στις φιλίες μιας ζωής.

Ο βραβευμένος με Oscar, σεναριογράφος της πρωτότυπης ταινίας, Simon Beaufoy, επιστρέφει για τη νέα σειρά, μαζί με τη σεναριογράφο Alice Nutter (Accused), ενώ ο Uberto Pasolini (Nowhere Special) επιστρέφει επίσης, ως εκτελεστικός παραγωγός.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ εδώ.