Το Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court για μια ακόμη χρονιά στην Ελλάδα

Για άλλη μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί για όλη την Ελλάδα το διαγωνιστικό Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court International Film Festival και συγκεκριμένα την 25η διοργάνωσή του.

Χάρη στο Chania Film Festival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Ελλάδα θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος – για μια ακόμη χρονιά – σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία!

Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ με ΤΟ ΚΟΙΝΟ και ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να παρακολουθεί και να ΨΗΦΙΖΕΙ συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court, για μια ακόμη χρονιά, έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη 7  Ιουνίου 2023 από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

41 ταινίες σε 2 ώρες!

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 σε οκτώ πόλεις της Ελλάδας θα απολαύσουμε το γρηγορότερο διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου με 41 ταινίες μέσα σε δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ’ ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, συνδιαμορφώνοντας μαζί με άλλες 54 πόλεις από όλον τον κόσμο το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Βραβείου Κοινού.

Βλέπουμε, Κρίνουμε και Ψηφίζουμε

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, 9μμ

Χανιά: Δημοτικός Κινηματογράφος Κήπος
Ρέθυμνο: Δημοτικός Κήπος
Άγιος Νικόλαος: Δημοτικός Κινηματογράφος «Χριστίνα»
Σητεία: Αύλειος χώρος του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
Νέα Μάκρη Αθήνα: Χώρος συλλόγου, Λ. Μαραθώνος 26Α, Νέα Μάκρη
Σαμοθράκη: Πολιτιστικός Χώρος Εργοστάσιο
Σάμος: αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας ΣάμουΑθήνα
Αθήνα : Studio New Star Art Cinema

Πληροφορίες:
https://chaniafilmfestival.com/tres-court
https://www.facebook.com/TresCourtGreece