«ΕΙΜΑΙ Η ΤΖΟ»: Avant Premiere για τη νέα κωμωδία του καλοκαιριού

Η νέα ANT1+ Original κωμωδία «ΕΙΜΑΙ Η ΤΖΟ», με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Ασημακοπούλου, παρουσιάστηκε σε privé προβολή σε μια μοναδική εκδήλωση όπου συμμετείχαν συντελεστές της σειράς, μέλη της παραγωγής, καθώς και στελέχη του ΑΝΤ1+ και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο της σειράς στην ταράτσα του Bios φορώντας ασύρματα ακουστικά και απολαμβάνοντας τη μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία του συστήματος “Sssh! Silent Movies” με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη. Κεντρικό θέμα συζήτησης μετά την προβολή ήταν, ότι στη νέα ελληνική σειρά «ΕΙΜΑΙ Η ΤΖΟ», η Ιωάννα Ασημακοπούλου δημιούργησε και ενσαρκώνει μια γυναίκα για όλες τις γυναίκες, που ξεπερνάει όλες τις κοινωνικές προκαταλήψεις και τολμάει να πει και να κάνει όσα σκέφτεται η σύγχρονη Ελληνίδα.
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Κωνσταντίνος Πιλάβιος, δήλωσε: «Μπορεί το «ΕΙΜΑΙ Η ΤΖΟ» να είναι μια σειρά για μια γυναίκα και μπορεί κάποιοι από εσάς να νομίζετε ότι δεν σας ενδιαφέρει, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Γιατί είμαστε όλοι η Τζο.»
Το «ΕΙΜΑΙ Η ΤΖΟ» προβάλλεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ με οκτώ απολαυστικά επεισόδια διαθέσιμα στη streaming πλατφόρμα από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας της σειράς.