Το AMARA, στις 23 Ιουνίου, έφερε την Κύπρο στο προσκήνιο της γαστρονομίας με ένα εκπληκτικό event. Δύο κορυφαίοι σεφ, ο παγκοσμίως βραβευμένος σεφ Nobu Matsuhisa και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Giorgio Locatelli, ένωσαν τις δυνάμεις τους, συνδύασαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και προσέφεραν μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όσους παραβρέθηκαν.
Το εκλεκτό μενού περιλάμβανε ποικιλία πιάτων από την ιαπωνική (με μια πινελιά περουβιανής) και την ιταλική κουζίνα. Highlight της βραδιάς ήταν τα live stations, στα οποία οι σεφ εκτελούσαν σε πραγματικό χρόνο τις ονειρικές δημιουργίες τους. Από τη μία οι παρευρισκόμενοι απολάμβαναν πίτσα και ραβιόλι δια χειρός Giorgio Locatelli, ενώ από την άλλη ο Nobu Matsuhisa δημιουργούσε τα δικά του signature Nobu style sushi και τάκος που σαγήνεψαν τη γευστική παλέτα των επισκεπτών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους δύο σεφ και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!
Οι δύο σεφ εξέπληξαν τους καλεσμένους και με τα μοναδικά signature cocktails δικής τους έμπνευσης.
Αρχική Press Room Food & Beverage edition Η κορυφαία γαστρονομική συνάντηση του Nobu Matsuhisa και του Giorgio Locatelli στο...