Η L’Oréal Hellas παρουσίασε τα πλάνα βιωσιμότητας στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος L’Oréal for the Future

Φίλιππος Μιχόπουλος, L’Oréal for the Future Leader της L’Oréal Hellas, Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director, Alessandra Delfini, Country Managing Director L’Oréal Hellas με τους εκπροσώπους των ΜΚΟ που έχει συνεργαστεί η L’Oréal Hellas

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, η L’Oréal Hellas παρουσίασε, σε μία εντυπωσιακή δημοσιογραφική εκδήλωση, τα πλάνα βιωσιμότητας της εταιρείας που εντάσσονται στο παγκόσμιο πρόγραμμα L’Oréal for the Future, αποδεικνύοντας το θετικό της αντίκτυπο τόσο για το περιβάλλον
όσο και για την κοινωνία.
Αποστολή της L’Oréal, είναι «Να δημιουργεί την ομορφιά που κινεί τον κόσμο». Έχοντας μια μακροχρόνια δέσμευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη προστατεύει την ομορφιά του πλανήτη, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, στον σεβασμό της βιοποικιλότητας και στη διαφύλαξη των φυσικών πόρων.
Το πρόγραμμα L’Oréal for the Future εγκαινιάστηκε από τον όμιλο L’Oréal το 2020, και σε αυτό περιλαμβάνονται οι φιλόδοξοι στόχοι του ομίλου για τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση με χρονικό ορόσημο το έτος 2030.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα L’Oréal for the Future, μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του ομίλου για το πρόγραμμα βρίσκονται εδώ.