Ethiopian Airlines: Κάθε εβδομάδα 4 επιβατικές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Αντίς Αμπέμπα

Ιωάννα Παπαδοπούλου, Μιχάλης Φλεριανός, Tigist Seyoum, Βασίλης Σαβαρίκας – Sales Manager, Gold Star Aviation

Με τέσσερις επιβατικές πτήσεις την εβδομάδα, η Ethiopian Airlines μας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθούμε την Αιθιοπία με ευελιξία και άνεση.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ επισήμανε ότι η Ethiopian Airlines είναι ένας σημαντικός συνεργάτης για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διασύνδεση πολλών προορισμών στην Αφρική.
Η Tigist Seyoum, Area Manager της Ethiopian Airlines στην Ελλάδα δήλωσε ότι η Ethiopian Airlines έχει μεγάλη ιστορία με την Ελλάδα και οι πτήσεις αποτελούν βασικό εργαλείο για τους κοινωνικοοικονομικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών. Αυτήν τη στιγμή η Ethiopian Airlines προσφέρει 4 επιβατικές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Αντίς Αμπέμπα. Ακόμη, ανακοινώθηκε και μία νέα διαδρομή που αφορά τη Βαρσοβία και την Πολωνία μέσω Αθήνας με ισχύ από 01 Ιουλίου 2024.
Με περισσότερους από 135 προορισμούς παγκοσμίως και 68 παγκόσμιους προορισμούς φορτίου σε πέντε ηπείρους, η Ethiopian προσφέρει απρόσκοπτες ταξιδιωτικές επιλογές, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.