Γιορτάζουμε στην Ελλάδα την ανανέωση της μακροβιότερης συνεργασίας στην ιστορία της Premier League, Carlsberg X LFC, με limited edition promo box αφιερωμένο στην αγαπημένη μας Liverpool!

Η μπύρα Carlsberg παγκοσμίως προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας και υποστήριξής της στην ποδοσφαιρική ομάδα της Liverpool, επεκτείνοντάς την για 10 χρόνια ακόμη, έως το 2034. Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας σηματοδοτεί συνολικά 42 χρόνια συνεργασίας, αποτελώντας τη μακροβιότερη στην ιστορία της Premier League και του αγγλικού συλλόγου.
Στην Ελλάδα, γιορτάζουμε τα 42 χρόνια Carlsberg X LFC με ένα συλλεκτικό limited edition προωθητικό πακέτο (promo box) που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, όντας «ντυμένο» στα χρώματα της Carlsberg και της LFC!
Το συλλεκτικό κουτί, εκτός από την πανέμορφή συσκευασία του – αφιερωμένη στην Liverpool και στους «forever fans» μας – έχει δώρο με κάθε αγορά 3 κουτιών μπύρας Carlsberg, το πολυτελές Stem Carlsberg ποτήρι για άψογο σερβίρισμα και απόλυτες βραδιές ποδοσφαίρου και στο σπίτι!
Η limited edition συσκευασία θα είναι διαθέσιμη από αρχές Ιουνίου σε επιλεγμένα super market, για τους Liverpool fans και όχι μόνο, που μπορούν να την προμηθευτούν για να απολαύσουν τη μοναδική γεύση της αυθεντικής Δανέζικης Pilsner στη συλλεκτική Liverpool συσκευασία!