«Οι Μηχανόβιοι» έκαναν πρεμιέρα μεταφέροντας το κοινό με επαναστατική διάθεση στις ΗΠΑ της δεκαετίας του ‘60

MELIA KREILING, ΔΩΡΟΘΕΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, στον θερινό κινηματογράφο Cine Φλοίσβος, η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Οι Μηχανόβιοι», από τη Universal Pictures, τη Focus Features και την Tanweer.
Η ταινία «Οι Μηχανόβιοι», σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζεφ Νίκολς, παρακολουθεί την άνοδο μιας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας συναντάμε τον Όστιν Μπάτλερ, τον Τομ Χάρντι και την Τζόντι Κόμερ, οι οποίοι με τις ερμηνείες τους μεταφέρουν τους θεατές σε αυτή την επαναστατική περίοδο για την Αμερική, όταν ολόκληρη η κουλτούρα και οι άνθρωποι βίωναν αλλαγές.
Ξεχωριστό χρώμα και διάθεση στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έδωσαν τα μέλη του Harley Davidson Club Hellas που παρακολούθησαν την προβολή μαζί με δημοσιογράφους, influencers και λάτρεις του καλοκαιρινού σινεμά! Μετά την προβολή, ακολούθησε after party στο Cine Φλοίσβος με μουσικές επιλογές από τον ραδιοφωνικό σταθμό Athens Rock 96.9.

Η ταινία «Οι Μηχανόβιοι» κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου, από την Tanweer.