ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ: Τιμητική Διάκριση για το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» στο 25ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων

Η κα Σοφία Βούλτεψη, δημοσιογράφος και πολιτικός και η κα. Ελευθερία Μασούρα, Head of Marketing & Communications ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ

Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» ΠΙΝΔΟΣ απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος στην κατηγορία του για το 2024. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 25ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review, αλλά και των οργανισμών ΕΒΕΑ και ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο ATHENAEUM GRAND HOTEL στην Καλλιθέα, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.
Το «Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής» ΠΙΝΔΟΣ, το οποίο διακρίθηκε και στα Superior Taste Awards 2024, ξεχωρίζει για την αυθεντικότητά του. Εκτρέφεται στον ορεινό όγκο της Πίνδου με τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής για πάνω από δύο μήνες και τρέφεται αποκλειστικά με 100% φυτικές τροφές, πιστοποιημένες από τον AGROCERT. Οι τροφές αυτές αποτελούνται κατά 65% από καλαμπόκι, το οποίο προσδίδει στο κοτόπουλο το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Η διαδικασία παραγωγής υπόκειται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο, διασφαλίζοντας την υγεία και την ευεξία των πτηνών μέσω εφαρμογής προτύπων ευζωίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα κοτόπουλο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη βιολογικής αξίας, ιδανικό για μια ισορροπημένη διατροφή και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η ΠΙΝΔΟΣ έλαβε Εθνικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για τα κοτόπουλα Ελεύθερης Βοσκής, χάρη στην ανάπτυξη ενός καινοτόμου συστήματος που ελέγχει την αυθεντικότητα της μεθόδου εκτροφής τους.