Χαρίστε Λάμψη στα Μαλλιά: Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει το νέο Glow Spray Serum

Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει το Glow Spray Serum, μία νέα προσθήκη στην διακεκριμένη σειρά προϊόντων του brand για την περιποίηση των μαλλιών. Αυτό το καινοτόμο serum αποτελεί απόδειξη της προσήλωσης του brand στο συνδυασμό της αγνότητας και της δραστικότητας των φυσικών συστατικών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με βασικό στόχο να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία. Το προϊόν αυτό είναι σχεδιασμένο για όσους
εκτιμούν όχι μόνο την ομορφιά των μαλλιών αλλά ενδιαφέρονται και για το περιβάλλον και ενσαρκώνουν την φιλοσοφία «εκεί που η φύση συναντά την επιστήμη».

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Glow Spray Serum είναι το Booster προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ενώ προστατεύει τα μαλλιά από τις επιβλαβείς συνέπειες της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία, αυτό το συστατικό ενισχύει επίσης τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Το Glow Spray Serum προσφέρει, ακόμα, προστασία από την θερμότητα μέχρι και τους 230°C, δημιουργώντας πιο ανθεκτικά και υγιή μαλλιά σε κάθε styling.
Βασικά Συστατικά: Κόκκινη Άλγη και Ζυμωμένο Νερό Ανοιχτής Θάλασσας
Από 1 η Ιουνίου 2024, τα κομμωτήρια της Authentic Beauty Concept παρουσιάζουν το Glow Spray Serum ως μία επέκταση της σειράς «Glow» για βαμμένα μαλλιά, στα πλαίσια της νέας υπηρεσίας Beauty Inside-Out. Το προϊόν προσφέρεται και ως προϊόν λιανικής, δίνοντας στις πελάτισσες την ευκαιρία να μεταφέρουν την επαγγελματική περιποίηση του κομμωτηρίου και στο σπίτι τους.