Ο Schwarzkopf μεγάλος χορηγός του “The Healthy Plan 3rd Wellness Event”

Ο Schwarzkopf με πάνω από 120 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας και ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών, συνεργάστηκε με την Μαρία Λουίζα Βούρου, ιδρύτρια του site ευεξίας «THE HEALTHY PLAN», στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «The Healthy Plan 3rd Wellness Event».
Σε μια ημέρα γιορτής αφιερωμένη στην ομορφιά, αλλά και στην ψυχική και σωματική ευεξία, δύο αγαπημένα brand του Schwarzkopf, Gliss και Taft, ήταν εκεί προσφέροντας στους καλεσμένους τα κατάλληλα εργαλεία για την περιποίηση και το styling των μαλλιών τους χαρίζοντας τους την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να εκφράσουν την αυθεντικότητα τους μέσα από τα μαλλιά τους.
Με τη νέα εποχή του Schwarzkopf και το μήνυμα «For Every You», ανέδειξαν όσο ποτέ άλλοτε τη σημασία της μοναδικότητας και της διαφορετικότητας της καθεμίας και του καθενός μέσα από την δύναμη που έχουν τα μαλλιά, προβάλλοντας την ξεχωριστή ταυτότητα όλων. Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε για την εμπειρία της και τη δική της ιστορία με τα μαλλιά της, και η Local brand Ambassador του Gliss, Άννα Πρελεβιτς, τονίζοντας την ανάγκη περιποίησης των μαλλιών για την εσωτερική ευεξία.
Αφιερωμένο στην φροντίδα, στην ενδυνάμωση, στη λάμψη και στην ευεξία, το «The Healthy Plan 3rd Wellness Event» της Μαρίας Λουίζας Βούρου, αντικατοπτρίζει για τρίτη χρονιά τις αξίες και του στόχους του Schwarzkopf δίνοντας έμπνευση σε όλους να αναδείξουν την προσωπικότητά τους και να ενδυναμώσουν τα χαρακτηριστικά τους.