“Brat Green” και “Very… demure”: Οι τάσεις που ξεχωρίζουμε!

Διανύουμε τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου και πολλοί από μας θέλουμε αλλαγές!! Αλλαγές στον χώρο μας, που θα τον και μας ανανεώσουν! Η ομάδα του Say Yes to the Press επέλεξε δυο τάσεις που φέρνουν άλλο αέρα στο σπίτι αλλά και το γραφείο… γιατί όχι;

Έχεις ακούσει για το “Brat Green”; Η δημοφιλής τραγουδίστρια Charli XCX που ενθουσιάζει την Gen Z, κυκλοφόρησε το άλμπουμ της “Brat”. Είδαμε, λοιπόν, το πράσινο neon που πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του άλμπουμ και εντυπωσιαστήκαμε. Φυσικά όχι μόνο εμείς… Και αυτό έφερε την αλλαγή, μια νέα τάση δημιουργήθηκε που κερδίζει όλο και περισσότερους φαν. Οκ, είναι εκκεντρικό χρώμα, δηλαδή δεν αποφασίζει κανείς εύκολα να βάψει τους τοίχους του με το τόσο έντονο αυτό πράσινο χρώμα. Όμως, πολλοί μπαίνουν στον πειρασμό να το εντάξουν στη διακόσμηση και σύντομα θα το βλέπουμε πολύ!

Μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο σου με αντικείμενα αυτού του χρώματος. Ένα φωτιστικό, μαξιλαράκια για τον καναπέ ή ακόμα και ένα χαλί θα κάνουν αίσθηση. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις σεντόνια σε έντονο πράσινο που θα ανανεώσουν το υπνοδωμάτιο ή να βάλεις “Brat Green” πινελιές στο μπάνιο σου. Όσο για τους τοίχους, λεπτομέρειες σε αυτό το χρώμα θα κάνουν τη διαφορά.

Και πάμε τώρα στο Very… demure. Εδώ κυριαρχεί η σεμνότητα στη διακόσμηση. Πώς σου ακούγεται; Η διακριτικότητα πάντως θα κάνει αίσθηση! Αν σου αρέσει η μίνιμαλ διακόσμηση… εδώ είσαι! Η τάση είναι εμπνευσμένη από το viral βίντεο του TikToker Jools Lebron για το «πώς να είσαι σεμνός και με σεβασμό» στη δουλειά.

Τι να κάνουμε για να εντάξουμε αυτό το trend στο σπίτι μας; Αρχικά σκεφτόμαστε ουδέτερες αποχρώσεις. Τα πράγματα είναι απλά και όμορφα, είπαμε -σεμνά και διακριτικά! Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγουμε οτιδήποτε έντονο που αποσπά το βλέμμα. Επιλέγουμε απλά έπιπλα, “ήσυχα”, που είναι παράλληλα λειτουργικά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο φωτισμός του χώρου. Η φυσικότητα και η απλότητα κυριαρχούν παντού. Δεν είπαμε όμως η βαρεμάρα… Το απλό δεν είναι και βαρετό απαραίτητα. Μικρές προσεγμένες “χαριτωμένες” πινελιές θα ολοκληρώσουν την τελειότητα!