Η Ημέρα των Ερωτευμένων αποκτά γεύση, άρωμα και δημιουργική έμπνευση μέσα από τη γαστρονομική δράση της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, «Το Κριθαρότο Ταξιδεύει». Σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, το super market Θανόπουλος στην Κηφισιά μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό, με πρωταγωνίστρια τη σεφ Ντίνα Νικολάου.
Η πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας θα αποκαλύψει στο κοινό τις ατελείωτες δυνατότητες του κριθαρακίου ΗΛΙΟΣ, μέσα από μοναδικές συνταγές: κριθαρότο μπολονέζ με κριθαράκι χωρίς γλουτένη, κριθαρότο με γαρίδες, πιπεριές Φλωρίνης και φινόκιο με κριθαράκι λαχανικών, και κριθαρότο με παντζάρι και χαλούμι με το βιολογικό κριθαράκι ΗΛΙΟΣ.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τη σεφ, να μάθουν πολύτιμα tips και, φυσικά, να δοκιμάσουν τις δημιουργίες της! Για το καλύτερο γιουβέτσι, τη πιο σπυρωτή μανέστρα και το απόλυτο κριθαρότο, η απάντηση είναι μία: κριθαράκι ΗΛΙΟΣ!
Με τη δράση «Το Κριθαρότο Ταξιδεύει», η ΗΛΙΟΣ επαναπροσδιορίζει το αγαπημένο ζυμαρικό, συνδέοντας τη γαστρονομική παράδοση με τη δημιουργική κουζίνα!