Το Avant Mar, μέλος των Leading Hotels of the World, ανοίγει τις πόρτες του στις 16 Απριλίου, υποσχόμενο μια ανεπανάληπτη εμπειρία πολυτέλειας και φιλοξενίας στη μαγευτική Νάουσα της Πάρου.
Η Γενική Διευθύντρια, Άννα Ασημακοπούλου, τονίζει τη σημασία της τοπικής ταυτότητας: «Επενδύουμε στα τοπικά προϊόντα και στη φιλοξενία της παριανής κοινότητας, αναδεικνύοντας το Avant Mar ως ένα luxury brand με αυθεντική ψυχή».
Γαστρονομία υψηλού επιπέδου & Nobu Food Festival
Το εστιατόριο Thymes φέρνει μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις, ενώ το Matsuhisa Paros, βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο, υποδέχεται επισκέπτες από 7 Ιουνίου. Στις 24-26 Ιουνίου, το ξενοδοχείο φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά το Nobu Food Festival, με την εμβληματική παρουσία του Nobu Matsuhisa.
The Bridge: Gin & Tonic Bar με απαράμιλλη θέα
Για όσους αναζητούν premium cocktails, το The Bridge προσφέρει signature G&T δημιουργίες με θέα το απέραντο γαλάζιο.
Με την πολυτελή φιλοξενία, τη βραβευμένη γαστρονομία και τις tailored εμπειρίες, το Avant Mar επιβεβαιώνει τη θέση του ως κορυφαίος προορισμός στην Πάρο.