Αρχική Viral Market Trends ΜΑΚΒΕΛ: Νέα σειρά ζυμαρικών Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη για υγιεινές επιλογές χωρίς συμβιβασμούς...
Με αποδεδειγμένη συμβολή στον έλεγχο της γλυκόζης στο αίμα, τα ζυμαρικά αυτά αποτελούν ιδανική επιλογή για άτομα με διαταραχές σακχάρου, αλλά και για όλους όσοι επιδιώκουν ισορροπημένες και σύγχρονες διατροφικές συνήθειες. Όπως αναφέρει και ο Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, «η υιοθέτηση επιλογών χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη συμβάλλει στην καλύτερη ρύθμιση της όρεξης, της χοληστερόλης και του μεταβολισμού».
Η ΜΑΚΒΕΛ, σε συνεργασία με διαπιστευμένο εργαστήριο της Ευρώπης, προχώρησε σε κλινικές δοκιμές που επιβεβαίωσαν την εξαιρετική απόκριση της νέας σειράς στα επίπεδα σακχάρου, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ISO 26642:2010.
Η σειρά περιλαμβάνει αγαπημένες επιλογές: σπαγγέτι, πένα, κριθαράκι και λαζανάκι, που διατηρούν τη γνώριμη γεύση και υφή των κλασικών ζυμαρικών, προσφέροντας ταυτόχρονα διατροφικά οφέλη.
Με αυτή την καινοτομία, η ΜΑΚΒΕΛ ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και επιβεβαιώνει τον διαχρονικό της ρόλο ως πρωτοπόρος στον χώρο των ζυμαρικών. Γιατί η υγιεινή διατροφή δεν χρειάζεται να κάνει εκπτώσεις στη γεύση.
Διαβάστε το άρθρο του Δρ. Ξένου εδώ.