Μια ακόμα διάκριση για την εταιρεία «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη, καθώς το προϊόν «Δαγκωτό με Γραβιέρα και Γλυκιά Πάπρικα» ξεχώρισε στα Best In Taste Awards, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Συγκεκριμένα, η καινοτόμα γευστική πρόταση της εταιρείας διακρίθηκε από την πλατφόρμα cibum.gr στο πλαίσιο των Food Experts Awards, κατακτώντας την υψηλή βαθμολογία 85,10% σε πέντε βασικά χαρακτηριστικά: εμφάνιση, οσμή, γεύση, επίγευση και υφή. Η γεύση του προϊόντος βαθμολογήθηκε με 8,58/10, αναδεικνύοντας την ποιότητά του, όπως κρίθηκε από τους ίδιους τους καταναλωτές.
Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε με τη διαδικασία της τυφλής δοκιμής από ανεξάρτητους συμμετέχοντες, στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις των TÜV AUSTRIA Labs, βάσει του προτύπου ISO 8589:2010.
Το «Δαγκωτό με Γραβιέρα και Γλυκιά Πάπρικα» παντρεύει την αυθεντική ελληνική παράδοση με σύγχρονες γευστικές απαιτήσεις, προσφέροντας μια ξεχωριστή πρόταση για τους λάτρεις της γεύσης. Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη να δημιουργεί προϊόντα με ποιότητα, φροντίδα και γευστική υπεροχή.
Η βράβευση δεν είναι απλώς μια τιμητική διάκριση – είναι η επιβεβαίωση ότι η παράδοση και η καινοτομία μπορούν να συνυπάρχουν με απόλυτη επιτυχία.