Το «Δαγκωτό με Γραβιέρα και Γλυκιά Πάπρικα» κατέκτησε τους καταναλωτές στα Best In Taste Awards

Μια ακόμα διάκριση για την εταιρεία «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη, καθώς το προϊόν «Δαγκωτό με Γραβιέρα και Γλυκιά Πάπρικα» ξεχώρισε στα Best In Taste Awards, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, η καινοτόμα γευστική πρόταση της εταιρείας διακρίθηκε από την πλατφόρμα cibum.gr στο πλαίσιο των Food Experts Awards, κατακτώντας την υψηλή βαθμολογία 85,10% σε πέντε βασικά χαρακτηριστικά: εμφάνιση, οσμή, γεύση, επίγευση και υφή. Η γεύση του προϊόντος βαθμολογήθηκε με 8,58/10, αναδεικνύοντας την ποιότητά του, όπως κρίθηκε από τους ίδιους τους καταναλωτές.

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε με τη διαδικασία της τυφλής δοκιμής από ανεξάρτητους συμμετέχοντες, στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις των TÜV AUSTRIA Labs, βάσει του προτύπου ISO 8589:2010.

Το «Δαγκωτό με Γραβιέρα και Γλυκιά Πάπρικα» παντρεύει την αυθεντική ελληνική παράδοση με σύγχρονες γευστικές απαιτήσεις, προσφέροντας μια ξεχωριστή πρόταση για τους λάτρεις της γεύσης. Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη να δημιουργεί προϊόντα με ποιότητα, φροντίδα και γευστική υπεροχή.

Η βράβευση δεν είναι απλώς μια τιμητική διάκριση – είναι η επιβεβαίωση ότι η παράδοση και η καινοτομία μπορούν να συνυπάρχουν με απόλυτη επιτυχία.