8)New York Fashion Week SS22: Όλα όσα είδαμε στο πιο συναρπαστικό fashion show μαζί με το TRESemmé!

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 10: A model prepares backstage for TRESemme x Alice + Olivia during New York Fashion Week at Highline Stages on September 10, 2021 in New York City. (Photo by Noam Galai/Getty Images)

Ψηλές αλογοουρές, μονόχρωμα αξεσουάρ, παιχνιδιάρικες κορδέλες και bohol braids ήταν λίγα μόνο από τα hair looks που κυριάρχησαν στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’22.

Το TRESemmé, με τα επαγγελματικών προδιαγραφών προϊόντα του, αποτελεί επίσημο χορηγό της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για περισσότερα από 10 χρόνια και έτσι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή
και πρωταγωνίστησε με μοναδικά hair looks που κέρδισαν τις εντυπώσεις!
Κοινός παρονομαστής σε όλα τα shows που παρακολουθήσαμε με το TRESemmé ήταν η μοναδικότητα, η διαφορετικότητα και η ανάδειξη του δικού μας αυθεντικού στιλ, ως η «δύναμη» που μας ξεχωρίζει και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση! Όπως μοιράστηκε και η Justine Marjan, Global Stylist του TRESemmé, «αυτή τη σεζόν γιορτάζουμε την ατομικότητα μας και όσα μας κάνουν ξεχωριστούς. Ανακαλύπτουμε τη δική μας αισθητική και το προσωπικό μας στυλ. Κάτι που και εγώ η ίδια ανακαλύπτω από την αρχή!».

Αντλήστε έμπνευση!

 

London Fashion Week: Το street style επέστρεψε ανανεωμένο!

Ανατρεπτικές εμφανίσεις και ψαγμένους συνδυασμούς είδαμε στο London Fashion Week. Αυτό όμως που μας άρεσε περισσότερο είναι το δυναμικό comeback του street style και τα ζωηρά χρώματα που κυριαρχούν! Τι λέτε; Θα τολμήσετε κάτι αντίστοιχο;