2)φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι SayYessers!
Επειδή πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, η αγαπημένη μου εταιρεία Φρεσκουλης, έδωσε την ευκαιρία σε μένα και αλλους συναδελφους, να γίνουμε για λίγο αγροτες φιλοξενώντας μας στους οπωρώνες της στο Νεοχώρι Αρκαδίας.
Το τοπίο μαγικό, οι άνθρωποι υπέροχοι αλλά εγώ ξεχώρισα έναν!
Τον αγαπημένο πλέον κύριο Χρήστο Μαυρόπουλο, πατέρα του ιδιοκτήτη της εταιρείας Φρεσκουλης(κος Μάκης Μαυροπουλος), ο οποίος ασταμάτητα προσπαθούσε να μας ευχαριστήσει όλους! Ήταν πανταχού παρών και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του ώστε  να σιγουρευτεί πως είναι όλα καλά και πως δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο.
Μας έδωσε οδηγίες από το ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κόψουμε το φυτεμένο μαρούλι μέχρι ποιο είναι το καταλληλότερο σκηνικό για να βγάλουμε selfie και να ανεβάσουμε στο Instagram.
Ήταν σε όλη τη διαδικασία εκεί, διακριτικός, χαμογελαστός και απίθανα πρόθυμος!
Μπράβο σας κύριε Χρήστο, δώσατε μια ξεχωριστή πινελιά στην εκδήλωση και μας κανατε να δούμε το χωράφι αλλιώς, με τη δική σας καθαρή ματιά.
Σε αλλά νέα, η μεγάλη οικογένεια του Φρεσκουλη, ετοιμάζει μαγικά πράγματα στο πολύ άμεσο μέλλον και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.
Πολλά νέα προϊόντα έρχονται στα ράφια μας ωσωνούπο και ανάμεσα τους ξεχώρισα τη νέα vegan Caesar Salad(!!!) αλλα και τα αγαπημένα μας πλέον super bowl σε φανταστικές γεύσεις που σε κρατούν χορτάτο όλη μέρα! Επίσης σημαντικό για μένα,  η αξία της ανθρώπινης σχέσης που επαναλάμβαναν συνεχώς οι άνθρωποι της εταιρείας λέγοντας με καμάρι «δεν μας αρέσει να αλλάζουμε συνεργάτες, οι άνθρωποι μας, σηκώνουν της εταιρεία στην πλάτη τους και τους είμαστε ευγνώμονες γι αυτό, είμαστε όλοι μαζί.»
Πάρτε μια γεύση #ΑΠΟΤΟΧΩΡΑΦΙΣΤΟΡΑΦI