12) Jimmy Choo: Νέα συλλογή γυαλιών limited edition για την 25η επέτειο του Οίκου

To Jimmy Choo παρουσιάζει μια συλλογή γυαλιών limited edition για να γιορτάσει την 25η επέτειο του Οίκου του. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό Crystal, μια ξεχωριστή σχεδιαστική λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει τη μάρκα από το πρώτο της ξεκίνημα, υπογραμμίζοντας την πολύπλευρη ταυτότητα Jimmy Choo.

Αποτελούμενη από δύο μοντέλα γυαλιών ηλίου και ένα γυαλιών οράσεως, η συλλογή έχει σχεδιαστεί για την σίγουρη, λαμπερή και εκλεπτυσμένη γυναίκα Jimmy Choo που τολμά να ξεχωρίσει.

Κάθε σκελετός θα διαθέτει επετειακή χάραξη στους βραχίονες και θα παρουσιάζεται σε ειδική συσκευασία που σηματοδοτεί την 25η Επέτειο του Οίκου.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Οκτώβριο του 2021 σε αποκλειστικά καταστήματα οπτικών και τις μπουτίκ Jimmy Choo.

 

deutero THEMA

Με νέο κατάστημα στον Βόλο υποδέχεται η Parabita τη φθινοπωρινή σεζόν

Την 1η Οκτωβρίου άνοιξε τις πόρτες του νέο κατάστημα της Parabita στον Βόλο! Πρόκειται για το 12 ο κατάστημα της εταιρίας και βρίσκεται στην οδό Ερμού 122, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης.
Το κατάστημα φτιάχτηκε με βάση τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές στο λιανεμπόριο με κυρίαρχο στοιχείο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών αγορών για τους πελάτες ενσωματώνοντας το phygital στοιχείο, δίνοντας τη δυνατότητα για ταυτόχρονες φυσικές αλλά και online αγορές.
Η μοντέρνα διακόσμηση και τα φωτεινά χρώματα σε συνδυασμό με τους άνετους χώρους, επιτυγχάνουν μια ευχάριστη παρουσίαση των συλλογών ενώ ταυτόχρονα δίνουν μία φρέσκια νότα στην λιανική αγορά της περιοχής. Το νέο κατάστημα είναι σύγχρονο με αναβαθμισμένο σχεδιασμό & design. Στο πλαίσιο της phygital εμπειρίας αγορών το κατάστημα διαθέτει εντυπωσιακή touch οθόνη για απευθείας online αγορές από το e-shop της Parabita καθώς και άλλες πρωτοποριακές digital τεχνολογίες που στοχεύουν στην διαδραστική επαφή με τον καταναλωτή.
Στο κατάστημα παρουσιάζονται οι πιο ενημερωμένες plus size συλλογές, με τη μοναδική ποιότητα που χαρακτηρίζει την Parabita αλλά και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που μόνο το εξειδικευμένο προσωπικό της ξέρει να προσφέρει.