9) Tikun Europe: Δυναμική παρουσία της φαρμακευτικής εταιρίας σε ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ PRESS ROOM ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΦΡΑΣΗ: New entry

Η Tikun Europe ξεκίνησε ενεργά τη συμμετοχή της στον διάλογο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών μέσω της παρουσίας της σε σημαντικά ιατρικά συνέδρια που διοργανώνονται από έγκριτους επιστημονικούς φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο κ. Νίκος Μπέης, Διευθύνων Σύμβουλος της Tikun Europe, επεσήμανε σχετικά: «Η Tikun Europe, η παγκόσμια εταιρία φαρμακευτικής κάνναβης ολοκληρώνει την παραγωγική της επένδυση στην Ελλάδα, με στόχευση τη λειτουργία υπερσύγχρονης φαρμακευτικής μονάδας παραγωγής σε ιδιόκτητη έκταση 56.000μ2 στην Κόρινθο. Η στήριξη συνεδρίων που ενισχύουν την εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση με έγκριτους ιατρικούς επιστήμονες, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών, είναι σημαντικός στόχος της εταιρίας μας. Θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε ενεργά με στοχευμένες ενέργειες σε συνεργασία με την ιατρική κοινότητα και τους επαγγελματίες υγείας προς όφελος των ασθενών».

 

ΕΔΩ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑ

Say Yes …and Get Impressed

Ο Ράινχολντ Μέσνερ είναι ο πρώτος άνθρωπος που κατέκτησε και τις 14 κορυφές της Γης άνω των 8.000 μέτρων! Γεννήθηκε στην ιταλική πλευρά του νότιου Τιρόλο, το 1944 Μέσνερ. Ξεκίνησε την αναρρίχηση από την ηλικία των 5 ετών, μαζί με τον πατέρα του. Από τα 13 του άρχισε να σκαρφαλώνει στις Άλπεις, παρέα με τον κατά δύο χρόνια μικρότερο αδελφό του, Γκίντερ. Λίγο μετά την ενηλικίωσή τους και οι δύο είχαν εξελιχθεί σε δύο από τους καλύτερους ορειβάτες της Ευρώπης. Από το 1970 και την πρώτη αποστολή του στην Ασία έως το 1986, ο Μέσνερ κατάφερε να τοποθετήσει τη σημαία του και στις 14 υψηλότερες κορφές της Γης. Όλες οι αναβάσεις του ήταν στο top-20 των «κατακτήσεων» σε κάθε κορφή ξεχωριστά. Ο Μέσνερ ήταν πάντα οπαδός της ορειβασίας «αλπικού στιλ», που περιλαμβάνει στοιχειώδη εξοπλισμό (χωρίς κινητά τηλέφωνα, σταθερά σχοινιά και προγραμματισμένες κατασκηνωτικές βάσεις) και ελάχιστη ή ακόμα και καθόλου εξωτερική υποστήριξη. Για αυτόν η αναρρίχηση σε στιλ εκστρατείας είναι ασέβεια και καταστροφή για τη φύση.