12) Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καθαρίζει για την ο-ΔΙΚΗ μας ασφάλεια

Στην καταγραφή και αποκατάσταση 110 βανδαλισμένων πινακίδων οδικής σήμανσης στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης προχώρησε ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, παραμένοντας συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία και την Ασφάλεια.
Πιστός στο όραμά του για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου για όλους, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει «Έναν άθλο ακόμα για όλους εμάς» εστιάζοντας αυτή τη φορά στην καλλιέργεια υποδειγματικής οδικής κουλτούρας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των φετινών Ημερών Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος, ένωσε τις δυνάμεις του με το
Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών για το ρόλο της οδικής σήμανσης αλλά και την ενίσχυση της ασφάλειας στους δρόμους. 

 

2 δελτιο

Το BIG TALK επιστρέφει με την ενέργεια της ZeniΘ

Η παρέα του Big Talk ενώνει τις δυνάμεις της με τον 1ο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα και παρέα δημιουργούν 4 ολοκαίνουργια επεισόδια γυρισμένα στο κεντρικό κατάστημα της ZeniΘ, στο ισόγειοψτου κτηρίου Orbit, στην Αθήνα.
Η δημοφιλής παρέα του Big Talk με τον Λάμπρο Φισφή, Ζήση Ρούμπο, Δημήτρη Μακαλιά, Γιάννη Σαρακατσάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο κάνει δυναμικό comeback, αυτή τη φορά με την ενέργεια της ZeniΘ
κι ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες ξεκαρδιστικές ατάκες, μιλώντας για θέματα που δεν τολμά να συζητήσει κανείς, αυτά που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα!

3 ΔΕΛΤΙΟ

Συνεργασία Signify-Βαρούλκο Seaside

To καινοτόμο σύστημα απολύμανσης του αέρα Philips UV-C Air Disinfection της Signify εμπιστεύεται για το πολυβραβευμένο εστιατόριο «Βαρούλκο Seaside» ο σεφ και ιδιοκτήτης του, Λευτέρης Λαζάρου.
Μετά από μελέτη που εκπονήθηκε από την Signify στον χώρο του εστιατορίου, η εταιρία προχώρησε στην εφαρμογή μιας λύσης, ειδικά προσαρμοσμένης στις ανάγκες του εστιατορίου, τοποθετώντας 28 συσκευές Philips UV-C Active air στους βοηθητικούς χώρους και 10 συσκευές Philips UV-C upper air στις κεντρικές αίθουσες.