13) Μία Trend Edition αποκλειστικά για τα φρύδια από την essence

Απόλυτα περιποιημένα φρύδια; Πανεύκολο χάρη στη Συλλεκτική Σειρά της essence couldn’t care more! που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για τα πιο wow φυσικά φρύδια!
Η προετοιμασία είναι το κλειδί – το φροντιστικό scrub φρυδιών αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Σχήμα; Τικ! Με το EYEBROW TWEEZER και το Shape & shave trio, είναι εύκολο να αφαιρέσετε τυχόν τρίχες που ξεφεύγουν. Το after shape brow roller cooling & calming δροσίζει και καταπραΰνει το δέρμα μετά το βγάλσιμο των φρυδιών. Χρειάζεστε μία επιπλέον δόση φροντίδας; Φυσικά, γιατί όχι μόνο το δέρμα σας, αλλά και τα φρύδια σας λατρεύουν την περιποίηση! Ο ορός φρυδιών εξασφαλίζει παχιά, πιο γεμάτα φρύδια, το τζελ σταθεροποίησης φρυδιών τα διατηρεί σε φόρμα και τα θρέφει ταυτόχρονα με το εκχύλισμα αλόης βέρα, ενώ η μάσκα φρυδιών αναγεννά τα φρύδια σε μια μόλις νύχτα.

2 ΔΕΛΤΙΟ

HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro Elite Series: τώρα με μεταλλικό μπρασελέ!

Όχι τυχαία, η τελευταία γενιά smartwatches της HUAWEI, Watch 3 Series, φέρει το κωδικό όνομα “Galileo”. Τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro, χρυσή τομή μεταξύ τεχνολογίας και κομψότητας, ήρθαν για να φέρουν τη δική τους επανάσταση στον κλάδο των wearables και να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία. Ειδικά κατασκευασμένα για τους απαιτητικούς καταναλωτές, που αναζητούν τον συνδυασμό premium design και κορυφαίας τεχνολογίας, τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro στην Elite έκδοσή τους αποτελούν πολυτελή  smartwatches με specs για πρωταθλητές και προκαλούν τον θαυμασμό, με την ακαταμάχητη εμφάνισή τους, με σώμα από τιτάνιο και μεταλλικό μπρασελέ. Είναι ιδανικά gadgets για τον άνδρα που αγαπά το στιλ και φροντίζει την εμφάνισή του. Τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro Elite Series συμπληρώνουν τέλεια ένα σύγχρονο fashion look, ενώ παράλληλα καταγράφουν αδιάκοπα τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη και του παρέχουν μια σειρά ενημερώσεων και στατιστικών που τον βοηθούν να έχει κάθε στιγμή πλήρη εικόνα της φυσικής του κατάστασης.