14) Σαλονικιός και Κακαβά Πρωταθλητές Ιππικής Αντοχής 2021

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου στην Κατερίνη το Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, με τους Παντελή Σαλονικιό και Αναστασία Κακαβά να αναδεικνύονται Πρωταθλητές αντίστοιχα στις κατηγορίες Ενηλίκων και Εφήβων.
Στην Κατηγορία Ενηλίκων των 100 χμ. ο αθλητής του ΚΕΙΡ από τη Ρόδο Παντελής Σαλοκιός με την LL Zizel κατάφερε να τερματίσει σε 07:23:56 κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή για δεύτερη φορά μετά το 2017. Στην 2 η θέση του Πρωταθλητή ήταν ο Χρήστος Κωνσταντίνου του AIOΛJC από τη Λαμία με την Soraya.
Στην Κατηγορία Εφήβων των 80χμ. πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Πρωταθλήτρια Παίδων του 2019 Αναστασία Κακαβά με τον GA Nikias του ΑΙΟΜ ολοκληρώνοντας τα 80 χμ. σε 06:17:42.
Στις υπόλοιπες δύο κατηγορίες του αγώνα νικητές αναδείχθηκαν στην Κατηγορία Γ η Στέλλα Παπανικολάου του ΚΕΙΡ με την LLG Nadide και στην Κατηγορία Δ η Αγγελική Ειρήνη Τσαμάτη του ΑΙΟΜ με την Evagelia.

 

2 δελτιοοο

Honda Racing F1: Συναρπαστική νίκη για τον Max Verstappen

Πρόκειται για μία ξεχωριστή νίκη που σηματοδότησε το 200ό πόντιουμ για την Red Bull Racing, το οποίο μάλιστα συνέπεσε χρονικά με την επέτειο της πρώτης νίκης της Honda στη Formula 1 – την ίδια μέρα το 1965 – όταν ο Ritchie Ginther κέρδισε στο Μεξικανικό Grand Prix με Honda RA 272. Επιπλέον, η τελευταία φορά που ένα μονοθέσιο Honda-powered car κέρδισε στη F1 στην Αμερική ήταν το 1991 με την νίκη του αείμνηστου θρύλου Ayrton Senna για την McLaren στο Phoenix.

Say Yes …and Get Impressed

Όταν ο πιο ψηλός άνθρωπος στον κόσμο συνάντησε τον πιο κοντό!

Η μέρα που ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο, Sultan Kosen, συνάντησε για πρώτη φορά τον πιο κοντό άντρα στον κόσμο, Chandra Bahadur Dangi, θα μείνει χαραγμένη αναμφισβήτητα στη μνήμη και των δύο.

Και οι δύο είναι φυσικά κάτοχοι ρεκόρ Guinness και η συνάντησή τους έγινε στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 10 χρόνων Παγκόσμιας Ημέρας ρεκόρ Guinness. Όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Ο Sultan Kosen έχει ύψος 2 μέτρα και 51 εκατοστά και ο Chandra Bahadur Dangi μόλις 54,6 εκατοστά.