13) DUR: Ο εορτασμός για τα 60 χρόνια και η παρουσίαση της νέας συλλογής

Η ομάδα 70 επαγγελματιών της DUR συναντήθηκε σε ένα μοναδικό “DUR Weekend TEAM” στην Πάτρα, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, με στόχο τη δυναμική εκκίνηση της νέας σεζόν για την εταιρεία και την επαφή με τη νέα συλλογή AW2122′.
Το ξεχωριστό αυτό διήμερο, η ομάδα της DUR από όλη την Ελλάδα βρέθηκε από κοντά για να ανταλλάξει πληροφορίες για τις νέες τάσεις της σεζόν καθώς και να ενημερωθεί για τους νέους στόχους του ιστορικού οίκου. Το βράδυ του Σαββάτου, σε κλίμα ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση στο Θέατρο «Επίκεντρο+» με την παρουσίαση της νέας εμπνευσμένης Collection για τον χειμώνα και το φθινόπωρο 2021 και 2022.

 

2 θεμα

Νέο κατάστημα της αλυσίδας “AMERICAN STARS”, στην Πάτρα

Με ένα λαμπερό fashion party, ο γνωστός επιχειρηματίας Θανάσης Αδαμόπουλος και η σύζυγός του Χριστίνα Λαμπίρη, εγκαινίασαν το έβδομο κατά σειρά καταστήμά τους ”American Stars”, αυτήν τη φορά στην Πάτρα (Ερμού 21), με Dj Show από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και Special Guests τους “Survivors” και γνωστούς influencers Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Με καταστήματα σε Αθήνα ,Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κόρινθο και Πάτρα και με εύχρηστο E-SHOP, η «AMERICAN STARS» διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ για τους πιο απαιτητικούς fashionistas! Το brand εμπνέεται από τη μόδα στους δρόμους της Αμερικής και διαμορφώνει τις συλλογές του σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στο streetwear & casual look, ενώ έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα κατασκευής και παραγωγής μεγάλου τμήματος της συλλογής στην Ελλάδα, ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόσβαση στο αγαπημένο του brand σε συμφέρουσες τιμές.

 

Say Yes …and Get Impressed

Πικάσο: Ο πιο παραγωγικός ζωγράφος στην ιστορία

Ο Πάμπλο Πικάσο υπήρξε σημαντικότατος ζωγράφος και άφησε πίσω του σπουδαίο έργο. Υπήρξε όμως και ο πιο παραγωγικός ζωγράφος στον κόσμο, γι’ αυτό και κέρδισε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο Πάμπλο Πικάσο μας έχει αφήσει τεράστια κληρονομιά που περιλαμβάνει 13.500 έργα ζωγραφικής, 100.000 χαρακτικά, 34.000 εικονογραφήσεις βιβλίων και 300 γλυπτά και κεραμικά.

Παρόλο που ο Πικάσο έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο παραγωγικού ζωγράφου δεν ήταν και ο πιο καλοπληρωμένος. Αυτή την πρωτιά την έχασε από τον Λεονάρντο ντα Βίντσι και το αμφιλεγόμενο έργο του «Ο Σωτήρας του Κόσμου».