12) Η McDonald’s γιορτάζει 30 χρόνια στην Ελλάδα!

Η McDonald’s γιορτάζει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.
Για τον εορτασμό των 30 χρόνων, η McDonald’s υποδέχεται για μια ακόμα φορά τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά με μια επιλογή τριών ξεχωριστών premium burgers – τα Anniversary Burgers.
Τα νέα Anniversary Burgers, περιλαμβάνουν τρία μοναδικά burgers που υπόσχονται μια απολαυστική εμπειρία:
 Το Anniversary Beef Burger αποτελείται από ζουμερό μπιφτέκι βοδινού κρέατος,
τυροκροκέτα με μανιτάρια, τραγανό κρεμμύδι, πίκλες, φρέσκια τομάτα, μαρούλι
iceberg, τυρί και σάλτσα Three Pepper, σε αφράτο ψωμάκι με σπόρους παπαρούνας.
 Το Anniversary Chicken Burger αποτελείται από τραγανό κοτόπουλο, τυρί, φρέσκια
τομάτα, μαρούλι iceberg και σάλτσα BΒQ με κρεμμύδι, σε αφράτο ψωμάκι με σπόρους
παπαρούνας.
 Το Anniversary Vegetarian Burger αποτελείται από λαχταριστό φυτικό μπιφτέκι, τυρί, φρέσκια τομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι iceberg, σάλτσα μαγιονέζας και ketchup, σε αφράτο ψωμάκι με σπόρους παπαρούνας.
Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά, καθώς και digital καμπάνια, ραδιοφωνικό σποτ και αναφορές, υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία και υλικά επικοινωνίας εντός των εστιατορίων.

2 ΔΕΛΤΙΟ

 

λεζάντα: Φωτογραφία από τα εγκαίνια: Μαρία Μπεκατώρου, Αρετή Νταρμά Τσιρώνη, Χάρης Σιανίδης 

“Παραδοσιακό”: Το νέο brunch bistro στη Γλυφάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου brunch bistro “Παραδοσιακό” στην Αττική. Το διάσημο brand από την Βόρεια Ελλάδα (με 7 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη) ήρθε και στα Νότια Προάστια, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, έσπευσε να δώσει το παρόν στο λαμπερό event και να δοκιμάσει τα νέα γλυκίσματα. Guest Dj ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που έντυσε μουσικά την βραδιά και διασκέδασε τους εκλεκτούς καλεσμένους και όσους παρευρέθηκαν με τις μοναδικές μουσικές του επιλογές.

Τα Homemade Bakery “Παραδοσιακό” προσφέρουν προϊόντα με προσοχή στις πρώτες ύλες, μακριά από βελτιωτικά και trans λιπαρά, τα οποία παρασκευάζονται πάνω στις παλιές παραδοσιακές συνταγές των γιαγιάδων μας με την σύγχρονη πινελιά της έμπνευσης των νέων μαγείρων. Το “Παραδοσιακό” μας προσκαλεί σε ένα “ταξίδι” στις παραδοσιακές γεύσεις και στην ελληνική φιλοξενία.