12) H ghd απέδειξε πως ομορφιά και στιλ σου φτιάχνουν τη μέρα!

H GMS Creative Products σε συνεργασία με την ghd Italia παρουσίασε με 2 trade events και ένα press event στην Αθήνα, για πρώτη φορά τα νέα της προϊόντα.

Η ομάδα της ghd Italia ήρθε στην Αθήνα για να ενθουσιάσει επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και έδωσαν εμπνευσμένες ομιλίες για το πώς τα κομμωτήρια μπορούν να ενσωματώσουν καλύτερα στην καθημερινή τους λειτουργία οπτικά εργαλεία και υλικά εμπορικής προώθησης για περαιτέρω πωλήσεις και να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό τους.

Τα events είχαν έναν ξεχωριστό καλεσμένο: τον Igor Rago,
καλλιτεχνικό διευθυντή της ghd Italia, ο οποίος ήρθε απευθείας από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου για να μαγέψει τους συμμετέχοντες με το ταλέντο και τις τεχνικές του και έκανε μια ζωντανή καλλιτεχνική παρουσίαση σε μοντέλα σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τα
μαλλιά και το στιλ.

 

Say Yes …and Get Impressed!

 

2021: “Back to school” dresscode

Η τάση που έκανε μεγάλη αίσθηση, θεωρείται η πιο ανατρεπτική και θα κυριαρχήσει φέτος είναι το σχολικό outfit!

Θυμάστε τις χαριτωμένες καρό φουστίτσες, τις τιράντες, τα αμάνικα πουλοβεράκια και τα πλισέ που οι μαμάδες θεωρούσαν υπέροχα αλλά τα παιδιά είχαν άλλη γνώμη; Ε, όλα αυτα και πολλά άλλα επανήλθαν!

Οι νοσταλγοί των μαθητικών χρόνων κάνουν ήδη πάρτι και τριγυρνούν με γιλέκα και μακριές κάλτσες! Η ποπ κουλτούρα έχει μετατρέψει την μαθητική στολή σε μόδα.

Φέτος κυριαρχούν τα αστεία backpacks, οι μαθητικού στιλ φούστες και τα χαλαρά φούτερ.

Για τους άνδρες hardcore νοσταλγούς του σχολείου το καρό, όπως επίσης το μπλε ή γκρι καλοσιδερωμένο παντελόνι με το χαρακτηριστικό μαθητικό γιλέκο και φυσικά το ατασαλάκωτο πουκάμισο είναι μια καλή επιλογή. Τι λέτε;