13) “DARING TIMES”: Η Νέα Συλλογή της DUR AW2122’ για τον άνδρα

Η αισιοδοξία, η αποφασιστικότητα, η ωριμότητα και η τόλμη αποτελούν
έννοιες που ενέπνευσαν τη νέα συλλογή της DUR AW2122′, που ονομάζεται “DARING TIMES” και είναι ήδη διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα και online στο www.dur.gr.
Βασισμένη στη χειμερινή χρωματική παλέτα με υψηλή αισθητική και στις
λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, η νέα collection της DUR συνδυάζει αρμονικά στα ενδύματα που παρουσιάζει το κλασικό με το μοντέρνο, σεβόμενη τη μόδα που αποτελεί προσωπική υπόθεση του καθενός. Στη νέα συλλογή DUR AW2122’, σταθερή αξία εξακολουθεί να έχει το μονόχρωμο πλεκτό Polo με σχέδιο πλέξης γκοφρέ καρό, που συνδυάζει την απλότητα με την υψηλή ποιότητα. Τα μονόχρωμα Polos συνδυάζονται με την πλεκτή ζακέτα της φετινής συλλογής που παράγεται από premium συνθετικό μαλλί ενώ το σουέντ γαρνίρισμα στους ώμους και το δερμάτινο φυτίλωμα συνθέτουν ένα αυθεντικό και τολμηρό ρούχο. Επιπλέον, το πουκάμισο, αδιαπραγμάτευτη ανδρική υπόθεση, συστήνεται ανανεωμένο κατακτώντας την καθημερινή casual εμφάνιση ενώ το “must-have” chino από μαλακή πλυμένη καπαρντίνα υπάρχει σε πέντε ξεχωριστές αποχρώσεις για να ταιριάξει με κάθε διάθεση του άνδρα που το φορά.

 

2 δελτιοο

λεζάντα: Ο Τάσος Μητρόπουλος και η Αννίτα Ναθαναήλ ανάμεσα στα μοντέλα του Show στο finale της επίδειξης 

Το εντυπωσιακό Fashion Show του Τάσου Μητρόπουλου για την 29η AXDW στο Ζάππειο Μέγαρο!

Με ένα φαντασμαγορικό fashion show ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής “Tassos Mitropoulos” παρουσίασε στην 29η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο, τη νέα του συλλογή «ὄασις» SS 22, εμπνευσμένη απο τα επιβλητικά γλυπτά της αρχαίας Ελλάδας. Στο ανατρεπτικό fashion show το “παρών” έδωσαν όπως πάντα αγαπημένοι φίλοι του σχεδιαστή, ενώ ένα μοναδικό Guest Catwalk πραγματοποίησαν η Αννίτα Ναθαναήλ και η κόρη της Teresa Humbert.
Η ανάγκη για να φωτιστεί η σύγχρονη πραγματικότητα, για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, δημιούργησε την S/S 2022 «ὄασις» collection, που αποδίδει τη ζωή μέσα στην άχρωμη έρημο. Στο φετινό catwalk του σχεδιαστή κυριάρχησαν τα αέρινα μεταξωτά υφάσματα, οι έντονοι ταφτάδες, οι μεταλλικές λεπτομέρειες, οι ιριδίζουσες κρυστάλλινες κατασκευές, οι όγκοι και γλυπτικές τεχνικές, εμπνευσμένα από τα όξινα χρώματα των εσπεριδοειδών.