15) Ευτυχισμένος στην Αλάσκα / Δυνατά μυαλά κόντρα στον άνεμο

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Ραφαέλ Σανταντρέου «Ευτυχισμένος στην Αλάσκα / Δυνατά μυαλά κόντρα στον άνεμο».
Το βιβλίο περιγράφει τρία βήματα για να επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό μας και να μετατραπούμε σε υγιή και δυνατά άτομα από συναισθηματικής άποψης, ακόμα και σε καταστάσεις φαινομενικά αντίξοες.

Όλες οι νευρώσεις που μας δυσχεραίνουν τη ζωή –αγωνία, κατάθλιψη άγχος, ντροπαλότητα-, όλες οι ανησυχίες και οι φόβοι είναι απλώς αποτέλεσμα μιας λανθασμένης αντίληψης, που μπορούμε να μεταβάλουμε δια παντός.

Το «Ευτυχισμένος στην Αλάσκα» παρουσιάζει τη μέθοδο για να το κατορθώσουμε, θεμελιωμένη στην πιο αποτελεσματική θεραπευτική σχολή του κόσμου: τη μοντέρνα γνωστική ψυχολογία. Μετάφραση: Χριστίνα Αμαργιανού.

Από τις εκδόσεις Gema.

 

2 βιβλίο

Το μαγικό ζαχαροπλαστείο 6 – Μαγεία στο λεπτό

Όταν η Ρόουζ Μπλις μαθαίνει ότι πρέπει να περάσει μια δοκιμασία για να της δοθεί ο τίτλος της Εξέχουσας Ζαχαροπλάστισσας, δεν μπορεί καν να φανταστεί τις περιπέτειες που την περιμένουν. Η άφιξή της στην πόλη Μποντέμπς είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Εδώ ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, ενώ δεν υπάρχουν ενήλικες και όλες οι δουλειές γίνονται από μωρά και παιδιά. Φαίνεται πως η Μαρτσέσα, η δήμαρχος της πόλης, έχει καταραστεί όλους τους κατοίκους προκειμένου να πετύχει έναν σκοτεινό σκοπό. Θα καταφέρει η Ρόουζ να σπάσει τα μάγια και να τους σώσει;

Το έκτο βιβλίο της αγαπημένης σειράς ταξιδεύει τους αναγνώστες του σ’ έναν κόσμο γεμάτο μαγικά γλυκά, κεκάκια και μπισκότα όπου όλα είναι πιθανά. Aπό τη συγγραφέα Κάθριν Λίτλγουντ. Μετάφραση: Κέλλη Κρητικού.

Από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.