11) Για 10η χρονιά η KPMG έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας για την ΕΛΕΠΑΠ

λεζάντα:

KPMG team

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε για 10η χρονιά η KPMG και περισσότεροι από 70 δρομείς πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ., καθώς και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου. Εκτός όμως από τη χαρά της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, η KPMG είχε την ευκαιρία να στηρίξει για ακόμη μια φορά το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία από το 1937 αγωνίζεται να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένεια του, Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση σε υπηρεσίες αποκατάστασης.
Με αφορμή τη συμμετοχή στο Μαραθώνιο, ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG σχολίασε: “Παρά τη συνθήκη της πανδημίας, 70 δρομείς δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, συμμετείχαν στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Αθήνας και διαδώσανε ένα αισιόδοξο μήνυμα με τον αγώνα τους, υποστηρίζοντας εδώ και μια δεκαετία πλέον το κοινωφελές έργο της ΕΛΕΠΑΠ”.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της KPMG δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η KPMG έχει βαθιά στο DNA της την προσφορά και προσπαθούμε να συνδράμουμε με πολλούς τρόπους
στις κοινότητες που λειτουργούμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας”.

 

2 deltio

Η Alstom και η Eversholt Rail υπογράφουν συμφωνία για τον πρώτο, ολοκαίνουργιο στόλο τρένων υδρογόνου στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Alstom, κατασκευαστής και πάροχος υπηρεσιών συντήρησης τρένων στη Βρετανία, και η Eversholt Rail, βρετανικός πάροχος τρένων, ανακοίνωσαν τη σύναψη ενός Μνημονίου Συνεργασίας με στόχο την προμήθεια του πρώτου, ολοκαίνουργιου στόλου τρένων υδρογόνου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι δύο εταιρίες συμφώνησαν να συνεργαστούν, ανταλλάσσοντας τεχνικές και εμπορικές πληροφορίες, που κρίνονται απαραίτητες για την Alstom για το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη προμήθεια και την υποστήριξη ενός στόλου δέκα τριδύμων συρμών με πρόωση υδρογόνου (HMU), ο οποίος πρόκειται να κατασκευαστεί από την Alstom στη Βρετανία. Ο νέος στόλος HMU θα βασίζεται στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας προϊόντων Alstom Aventra, με στόχο οι τελικές συμβάσεις για τον εν λόγω στόλο να υπογραφούν στις αρχές του 2022.

 

Say Yes …and Get Impressed!

To πρώτο… Tυραννόφωνο!

H Caviar είναι μια ρωσική εταιρία η οποία μετατρέπει smartphones, κατά βάση καινούργια μοντέλα iPhones, σε πολυτελείς συσκευές τοποθετώντας χρυσό και πολυτελή αξεσουάρ.

Η εταιρία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κινητό τηλέφωνο με πρωταγωνιστή τον Τυραννόσαυρο, το Tyrannophone! Οι δύο συσκευές που λάνσαρε είναι καλυμμένες με μια τρισδιάστατη απεικόνιση του T.rex και ενσωματώνουν ένα πολύ μικρό κομμάτι από αληθινό δόντι του δεινόσαυρου! H συσκευή που αντιστοιχεί στο iPhone 13 Pro κοστίζει 7,5 χιλιάδες ευρώ, ενώ εκείνη που αντιστοιχεί στο iPhone 13 Pro max κοστίζει οκτώ χιλιάδες ευρώ. Κατασκευάστηκαν μόνο επτά τέτοια τηλέφωνα.