12) Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Είμαστε εδώ για εσένα!

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προχώρησε στη
δημιουργία ενός microsite, με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξή τους στο πλαίσιο των νέων δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά ενέργειας. Στο νέο και φιλικό προς τον χρήστη microsite www.fysikoaerioellados.gr/hereforyou/, οι καταναλωτές μπορούν
να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με το κόστος της ενέργειας και την ενεργειακή κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη και να βρουν πρακτικές συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας από τους πλέον ειδικούς.

2 deltio

O Χάρης Μιχαήλ νέος CEO της MHV Mediterranean Hospitality Venture

Η MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited ανακοινώνει τον διορισμό του Χάρη Μιχαήλ στη θέση του CEO ο οποίος έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα. Σε ανακοίνωση για τη θέση που αναλαμβάνει ο κ. Μιχαήλ, η εταιρεία αναφέρει: «Κατέχουμε πλέον ξεχωριστά έργα τα οποία έχουμε σκοπό να αναδείξουμε ως σημεία αναφοράς όχι μόνο για την Κυπριακή αγορά αλλά και για ολόκληρη την νοτιοανατολική Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Μιχαήλ θα είναι άξιος ηγέτης αυτού το οράματος, καθώς διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο, αποδεδειγμένη και μέσα από την εξαιρετική πορεία του στον όμιλό μας, ως επικεφαλής του The Landmark Nicosia και του Parklane a Luxury Collection Resort & Spa, και μια εξαίρετη προσωπικότητα».

Say Yes …and Get Impressed!

Έρευνα: Όσοι στολίζουν νωρίς για τα Χριστούγεννα είναι ευτυχισμένοι

Σύμφωνα με μελέτες που δημοσιεύθηκαν στο Environmental Psychology Journal  όσοι στολίζουν για τα Χριστούγεννα νωρίς, τείνουν να είναι πιο χαρούμενοι και πιο φιλικοί. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι οι άνθρωποι μέσω του στολισμού νιώθουν καλύτερα και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αναπτύξουν πιο στενές σχέσεις με τους γείτονες!

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι νοσταλγική και θυμίζει στους ανθρώπους μια πιο απλή αλλά και πιο χαρούμενη εποχή, ενισχύοντας την ντοπαμίνη η οποία ενεργοποιείται σε στιγμές απόλαυσης και χαράς.