14) Live μουσικές βραδιές με το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour

To Johnnie Walker στηρίζει τη live μουσική, με μια σειρά συναυλιών και live εμφανίσεων στο “Johnnie Walker Keep Walking Together Tour”! Την Τρίτη 30/11, στο Naval, στο Μικρολίμανο, ο Ερμογένης Σκιτίνης θα εμφανιστεί live σε μια μουσική βραδιά με γνωστές ελληνικές επιτυχίες που θα μείνει αξέχαστη. Λίγοι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το exclusive live και να απολαύσουν τα Highball Cocktails του Johnnie Walker, Johnnie & Ginger και Johnnie & Lemon.

Ο ταλαντούχος Ερμογένης, γεννήθηκε στη Λάρνακα και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία μόλις 16 ετών. Εκτός από την μουσική, μεγάλη του αγάπη είναι και η υποκριτική, κάτι που τον έχει βοηθήσει στο ιδιατερο στυλ και το απολαυστικό του χιούμορ όταν βρίσκεται πάνω στην σκηνή. Κατά το παρελθόν, τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί και σε γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

 

2 deltio

Ο μυστικισμός των σαμάνων ενέπνευσε τον Jim Morrison στα αριστουργήματά του, στη σκηνική του παρουσία και στην προσωπική του μυθολογία. Η ομάδα PER THEATER FORMANCE με όχημα επιλεγμένους στίχους του Morrison, καταδύεται στον ιερό κόσμο του σαμανισμού και επιχειρεί να μας μυήσει σε αυτόν σε μία εποχή που χρειαζόμαστε όσο ποτέ ανάταση ψυχής.

Οι μελωδίες του «ηλεκτρικού σαμάνου» Jim Morrison (Mr. Mojo Risin’) μετατρέπονται σε ύμνους, οι στίχοι του σε επικλήσεις, οράματα και πνευματικά ταξίδια. Υπό τον ήχο του τυμπάνου, οι καλλιτέχνες – στο ρόλο σύγχρονων σαμάνων που τελετουργούν προς όφελος της κοινότητας στη «σπηλιά» του υπογείου του Bios – διερευνούν τις δυνατότητες για μία διευρυμένη κατάσταση συνείδησης μέσα από τον ρυθμό, τον χορό, τους ύμνους, την αποδόμηση της κίνησης και του λόγου, την αποτελεσματικότητα των συμβόλων.

Οι επί σκηνής «σαμάνοι» καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα της κοινότητας «Τι θα απογίνουμε σε έναν κόσμο απελπισίας;». Η παράσταση Mojo Risin’ καλεί το άτομο σε ένα ταξίδι σύνδεσης με την εκστατική φύση του ανθρώπου, ένα ταξίδι υπέρβασης και αποκατάστασης της ελευθερίας και της ομορφιάς της ζωής.

Πρεμιέρα: Πέμπτη 25 Νοεμβρίου. Παραστάσεις: Από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, ώρα 21:00.