14) Χριστουγεννιάτικο bazaar από το ΠΛΙ

Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα οργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, στον νέο πολιτιστικό του χώρο “Σοφρώνη 13”, στο Ναύπλιο.
Eκεί θα βρείτε ξεχωριστά δώρα με υψηλή αισθητική και σε απίστευτες τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα «Β. Παπαντωνίου» (ΠΛΙ) με έδρα το Ναύπλιο, ιδρύθηκε το 1974 από την Ιωάννα Παπαντωνίου στη μνήμη του πατέρα της Βασιλείου, με στόχο την καταγραφή, μελέτη, διάσωση και διάδοση του νεότερου ελληνικού πολιτισμού.

 

2 θεμα

7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας

Με πενήντα (50) συμμετοχές ψηφιακών εκθετών η 7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ 2021, θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2021.
Οι διοργανωτές, σεβόμενοι τα ισχύοντα πρωτόκολλα της πανδημίας, διοργανώνουν την έκθεση με χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών, καθώς τα περίπτερα και οι επισκέπτες θα επικοινωνούν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας σε ειδικά σχεδιασμένο ψηφιακό/εικονικό χώρo.
Η virtual έκθεση θα παραμείνει ανοικτή και επισκέψιμη μέχρι και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και θα παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας σε πραγματικό και μη χρόνο.
Οι συνεδριακές εκδηλώσεις θα γίνουν με υβριδικό τρόπο, με κεντρικό χώρο εκδηλώσεων το Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων:
Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις- Σπυρίδων Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος και ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας.