10) Η Chiquita ανακηρύσσεται η πιο νόστιμη και δημοφιλής μπανάνα στην Ελλάδα

Η Chiquita έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της premium γεύσης και ποιότητας για τις μπανάνες της, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα της γευστικής δοκιμής που πραγματοποίησε η εταιρία ερευνών IRi στην Ελλάδα, εκ μέρους της. Σύμφωνα με την έρευνα, η Chiquita δεν είναι απλά η πιο
δημοφιλής, αλλά και η πιο νόστιμη μπανάνα στην Ελλάδα!
Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η εταιρεία εδώ και 150 χρόνια με τους καταναλωτές και η αδιάκοπη προσπάθεια να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε όλους τους λάτρεις της μπανάνας παγκοσμίως αποτελεί την κινητήριο δύναμη να είναι η πρώτη επιλογή μπανάνας στην καθημερινή ζωή και διατροφή των καταναλωτών. Χάρη σε αυτή τη σχέση, η έρευνα, που πραγματοποίησε τόσο τυφλή, όσο και branded δοκιμή, απέδειξε την συνολικά θετική αντίληψη που έχουν οι καταναλωτές για την μπανάνα και την Chiquita ως εταιρία. Έτσι, κατά την τυφλή δοκιμή η πλειοψηφία των καταναλωτών επέλεξαν την Chiquita ως την πιο νόστιμη, ενώ η Chiquita σημείωσε ακόμη υψηλότερη βαθμολογία στις branded δοκιμές, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

2 δελτιο

 

Μαρία Μπαλιούση, Marketing Director της lartigiano

Silver βραβείο για τη l’artigiano στα Vegan Awards 2022

Με ασημένια διάκριση ξεχώρισε η l’artigiano στα Vegan Awards 2022 στην κατηγορία Vegan Meal για το προϊόν της Pizza Burger Vegan.
Το brand έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο μενού με vegan επιλογές σε συνεργασία με τη Garden Gourmet δημιουργώντας μοναδικές γεύσεις σε πίτσες, burgers και ζυμαρικά, φτιαγμένα από εκλεκτά φυτικά συστατικά, υψηλής πρωτεϊνικής αξίας! Η l’artigiano προσφέρει μέσα από το vegan menu της ποιοτικά και εύγεστα προϊόντα για το vegan κοινό,
αλλά και για όποιον θέλει να ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος και να ακολουθήσει μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Επιστέγασμα της δημιουργικότητας και της πρωτοπορίας που τη χαρακτηρίζει αποτελεί η διάκριση που έλαβε στα Vegan Awards 2022, που επιβραβεύουν σύγχρονες εταιρίες για vegan προϊόντα και υπηρεσίες.
Η l’artigiano με τις πρωτοπόρες γεύσεις και τις νέες κατηγορίες με τις οποίες εμπλουτίζει συστηματικά τον κατάλογό της κάνει το δικό της statement σε µια αγορά µε διαφορετική ηθική και νέες κοινωνικές προεκτάσεις.