4) Ευρωχαρτική: Αναδείχθηκε Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία στα Business Superbrands 2021-2022

lezanta

Θανάσης Χριστόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Τρακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος.

Η Ευρωχαρτική διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη φορά ως Κορυφαία
Εταιρική Επωνυμία για το 2021-2022 στον θεσμό των Superbrands στην κατηγορία Οικιακή Καθαριότητα-Χαρτικά.
Στην τελετή Απονομής των Βραβείων Business Superbrands Greece 2021-2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Ευρωχαρτική αναδείχθηκε μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα.
«Μετρώντας 36 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξυπηρετώντας τις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις της αγοράς. Επενδύουμε στην Καινοτομία και την Πράσινη Επιχειρηματικότητα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού», δήλωσε ο κ. Γιώργος Τρακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωχαρτικής.
O θεσμός των Superbrands, πραγματοποιείται σε περίπου 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την προώθηση του branding και την επιβράβευση των κορυφαίων επωνυμιών (brands) κάθε χώρας. Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005 και φέτος διεξάγεται για 7 η φορά. Oι κορυφαίες εταιρίες, οι οποίες βραβεύονται ως Superbrands στην Ελλάδα, επιλέγονται μετά από ψηφοφορία τόσο της Κριτικής Επιτροπής, που συστήνεται για το σκοπό αυτό, όσο και της γνώμης των καταναλωτών και πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια όπως αξιοπιστία, αναγνωσιμότητα και εταιρική υπευθυνότητα.

 

2 deltio

«Προϊόν της Χρονιάς 2021» το καινοτόμο προϊόν Antigraffiti Shield της KRAFT Paints

Το προϊόν Antigraffiti Shield από την KRAFT Paints, ένα υψηλής τεχνολογίας διάφανο βερνίκι μόνιμης προστασίας επιφανειών, ανακηρύχθηκε από τους αναγνώστες και την κριτική επιτροπή του περιοδικού Μαστορέματα και τους επισκέπτες του site mastoremata.gr, ως το Προϊόν της Χρονιάς 2021 στην κατηγορία “Χρώματα – Βερνίκια”. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του πρώτου Virtual Συνεδρίου DIY & Home Improvement.
Το καινοτόμο προϊόν, διακρίνεται για την εξαιρετική αντοχή του στις καιρικές συνθήκες, την υδροφοβία του και την υψηλή του διαπνοή. Διαθέτει αντικολλητική semi-mat επιφάνεια, καθώς δεν επιτρέπει να προσφύονται πάνω του διαφημιστικές αφίσες και αυτοκόλλητα και καθαρίζει εύκολα με νερό υπό πίεση ή με υγρό πανί.
Συμπληρωματικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα προστατευτικό φινίρισμα σε έργα street art, ώστε να διατηρείται η αρχική τους εικόνα ανεπηρέαστη από εξωτερικές παρεμβάσεις.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία του Antigraffiti Shield, αναδείχθηκε περαιτέρω μέσα από τη δράση “Cities of Color”, που διοργανώθηκε από την KRAFT Paints.