15) SANTA CLAUS KINGDOΜ: Το Παγωμένο Βασίλειο άνοιξε για 9η χρονιά τις Πύλες του!

To Santa Claus Kingdom, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έγινε θεσμός, μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε την πιο Μαγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουμε αμέτρητα παιχνίδια με ένα μόνο εισιτήριο!

Για δεύτερη χρονιά το Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom επεκτείνεται και στους εξωτερικούς χώρους του MEC Παιανίας για να χωρέσει όλη τη Μαγεία και τη Χαρά του κόσμου! Το Santa Claus Kingdom είναι πραγματικά…τεράστιο!

Από τη μία ο στεγασμένος χώρος, 12.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και από την άλλη ο υπαίθριος χώρος, 2.000 τ,μ. γεμάτος με τα όλα παιχνίδια του Λούνα Παρκ – το Flying Spaceship διαστημόπλοιο – μίνι σαφάρι, το Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, τα Μίνι συγκρουόμενα αυτοκίνητα, το Christmas Train, τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες Super Cross, η Αλυσίδα με τις Ιπτάμενες περιστρεφόμενες καρέκλες Mighty Mouse Ποντίκι που δεν σταματά να γυρνά γύρω από τον εαυτό του, ο Δράκος – mini Roller Coaster περιμένουν να υποδεχθούν τους επισκέπτες!

To Santa Claus Kingdom είναι ανοικτό καθημερινά και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη αγορά.
2 8εμα
Ξαφνικά τα Χριστούγεννα
Σε μια μικρή πόλη, όπου μικροί και μεγάλοι περίμεναν τα Χριστούγεννα, ήρθε ξαφνικά ένα Δράκος, ο Φρίκης. Ένας δράκος που έτρωγε χριστουγεννιάτικα δέντρα. Στην ίδια πόλη ζούσε με τους γονείς της η Τιτίκα. Όταν ο Φρίκης θα ορμήσει στο δωμάτιό της, τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη (ή μήπως ευχάριστη) έκπληξη… Συγγραφέας & εικονογράφος: Αλέξης Κυριτσόπουλος. Από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ.