8) ΑΒ Βασιλόπουλος: Τι θα κάνει τις φετινές γιορτές μαγικές;


Με τη νέα της καμπάνια, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων σπίτι μας και μαζί ό,τι χρειαζόμαστε για το γιορτινό τραπέζι, για να φτιάξουμε ξανά μαγικές στιγμές με αυτούς που αγαπάμε.  Τα καταστήματα ΑΒ και το ΑΒ Eshop, που έχουν ήδη βάλει τα γιορτινά τους και έχουν γεμίσει με αμέτρητες επιλογές, με ποιότητα και
χαμηλές τιμές.

Θα βρούμε εκλεκτά κρεατικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά που θα στολίσουν το τραπέζι μας. Τυριά, αλλαντικά και delicatessen, υπέροχα κρασιά που θα συνοδεύσουν κάθε ευχή. Χριστουγεννιάτικα γλυκά με την υπογραφή του  Άκη Πετρετζίκη και πολλά ακόμα.
Επίσης, το Δώρο Αγάπης βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά σε 180 καταστήματα ΑΒ και στο AB Eshop, και προσφέρει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Σύλλογο «Φλόγα» για τα παιδιά που
πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια. Και για όσους προτιμούν να ζήσουν τη χριστουγεννιάτικη μαγεία μέσα από τον ψηφιακό κόσμο της ΑΒ, το εορταστικό xmas.ab.gr είναι εδώ, με ό,τι τραβάει η όρεξή μας. Το ίδιο και το αγαπημένο allazoumesinithies.ab.gr που παραμένει «πράσινο» και κατά τη γιορτινή περίοδο, με vegan μενού, DIY ιδέες και συμβουλές.

 

Say Yes… and get impressed!

Η άγνωστη…  Μολοσσία

Η Μολοσσία είναι ένα άγνωστο στους περισσότερους μη αναγνωρισμένο μικροέθνος, που ιδρύθηκε από τον Kevin Baugh στις 26 Μαΐου 1977.

Η έκτασή της είναι 13 στρέμματα  και βρίσκεται κοντά στο Ρένο της Νεβάδα. Έχει τράπεζα και δικό της νόμισμα παρότι δεν έχει ούτε 30 κατοίκους! Στη Μολοσσία δεν επιτρέπονται τα όπλα, οι θαλάσσιοι ελέφαντες, τα γατόψαρα, τα κρεμμύδια και ό,τι έχει σχέση με το Τέξας, εκτός από την ποπ σταρ Κέλι Κλάρκσον! Η Μολοσσία κόστισε στον πρόεδρό της για να δημιουργηθεί μόλις 10.000 δολάρια!