12) Προτάσεις δώρων από το online κατάστημα του NBA

To online κατάστημα του ΝΒΑ, ΝΒΑStore.eu, σας περιμένει να το e-επισκεφτείτε.

Τι μπορείτε να βρείτε:

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για εκείνον

Υπάρχουν έξυπνες επιλογές, όπως είναι το φανταστικό πουλόβερ των Bucks. Aν ο αγαπημένος σας τρελαίνεται για το μπάσκετ και υποστηρίζει τους Bucks του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, τότε με αυτό το δώρο θα σας λατρέψει ακόμη περισσότερο!

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για εκείνη

Φυσικά, επιλογές υπάρχουν και για τις γυναίκες, όπως αυτό το jacket, που είναι ιδανική επιλογή ειδικά αν της αρέσουν οι Los Angeles Lakers.

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τον μπαμπά

Για τον μπαμπά που θα ήθελε να θυμηθεί τα παλιά, η φανέλα του Scottie Pippen θα τον πάει πίσω στη δεκαετία του 90, όπου οι θρυλικοί Chicago Bulls, που πρόσφατα αναδείχτηκαν και ως AllTime NBA Dynasty, κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ τρεις συνεχόμενες χρονιές (1995-98).

Eπίσης, μπορείτε να βρείτε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς φιλάθλους όπως φούτερ των Golden State Warriors. Μπορείτε ακόμη να βρείτε καπέλα, κάλτσες, μπάλες κ.α.

 

2 δελτιο

Eurolife FFH: αξία έχει να έχουμε όλοι πρόσβαση στον πολιτισμό

Η Eurolife FFH είναι ο χορηγός της παράστασης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει», η οποία θα παρουσιαστεί στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 19 Δεκεμβρίου για 15 μοναδικές παραστάσεις. Στη συνέχεια, η παράσταση θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη και σε 5 ακόμα πόλεις της Ελλάδας, με στόχο να μεταφέρει την αξία και τα οφέλη του πολιτισμού σε οικογένειες που ζουν στην περιφέρεια της Ελλάδας και δεν έχουν συχνά ή εύκολα πρόσβαση σε τέτοιου είδους θεάματα.

Η Eurolife FFH συνεργάζεται από το 2019 με την Εθνική Λυρική Σκηνή, ως Πάγιος Χορηγός των εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών της δραστηριοτήτων.