13) “Γάλα Φάρμας”: Νέο προϊόν από τη Φάρμα Κουκάκη

Είσοδο σε νέα κατηγορία γαλακτοκομικών προϊόντων κάνει η Φάρμα Κουκάκη. Το “Γάλα Φάρμας” εισέρχεται στην αγορά με δύο κωδικούς του 1,5lt. Πλήρες με 3,9% λιπαρά και Light με 1,5% λιπαρά.
Το συγκεκριμένο διπλοφιλτραρισμένο γάλα 17 ημερών, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα προϊόντων της εταιρίας, με στόχο να εξυπηρετήσει τις νέες τάσεις των καταναλωτών που θέλουν να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με αυξημένη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσιάζει αυξητική τάση στα δυναμικά κοινά, που προτιμούν να αγοράζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας με χαρακτηριστικά |”convenience” που προσφέρει η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους.
Το “Γάλα Φάρμας” προσφέρει τα ίδια standard υψηλής ποιότητας, με όλα τα άλλα προϊόντα της εταιρίας:
– Από 100% Φρέσκο Ελληνικό γάλα Αγελάδας
– Διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του γάλακτος
– Διπλοφιλτραρισμένο
– Διάρκεια 17 μέρες
– Πρωτότυπη – εργονομική συσκευασία με τετράγωνη βάση, για ευκολότερη χρήση.
 
Say Yes and Get Impressed!
To Άγιο όρος στο metaverse!
Μetaverse ή όπως έχει αποδοθεί στα ελληνικά… μετασύμπαν! Αυτός ο όρος θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα. Oι ερευνητές προσπαθούν να μπορεί ένας άνθρωπος να μεταφερθεί σε έναν χώρο, ο οποίος θα είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον πραγματικό, και όπου θα μπορεί να συναντήσει άλλους ανθρώπους, να ακούσει τους ίδιους ήχους και να απολαύσει με τις ίδιες αισθήσεις την εμπειρία της παρουσίας σε έναν ψηφιακό τόπο ανάλογο με αυτόν του φυσικού κόσμου. Οι ερευνητές του MIT Design & Computation Group για τις μελέτες τους επέλεξαν να μεταφέρουν στο ψηφιακό σύμπαν τη Μονή Σίμωνος Πέτρας στο Άγιο Όρος. Αρχικά χρειάστηκε να δημιουργήσουν τη Μονή στο ψηφιακό σύμπαν ακολουθώντας όλα τα βήματα τα οποία είναι απαραίτητα για τη δημιουργία ενός ψηφιακού αντιτύπου.Το ψηφιακό αυτό αντίγραφο επιτρέπει τη λεπτομερή επισκόπηση των χώρων του ναού, πραγματοποιώντας απλώς κάποιες τομές με τη βοήθεια ενός λογισμικού στον υπολογιστή. Χρησιμοποίησαν κάμερες αισθητήρων βάθους, που καταγράφουν το σώμα ενός ανθρώπου και τις κινήσεις του και μεταφέρουν ένα ακριβές τρισδιάστατο ομοίωμα στον ψηφιακό χώρο. Εχοντας τοποθετήσει τέτοιου τύπου κάμερες στο εργαστήριο, οι ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό αντίγραφο του σώματος σε πραγματικό χρόνο και να «μεταφερθούν» από τα εργαστήρια της Μασαχουσέτης στη Μονή του Αγίου Όρους. Οι επιστήμονες ήταν σε θέση όχι μόνο να βλέπουν το ψηφιακό αντίγραφο της Μονής αλλά και να κινούνται μέσα σε αυτό.